Çözüldü Mi 5S iade etmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Arkadaşlar 23 Aralık 2017de telefonumu almıştım ancak Xiaomi telefonu resmen dışlıyor. 1359 liraya almıştım. Mi Note 3'e geçmek istiyorum. HepsiBuradada iade süreci nasıl işler hiç iade eden varmı?

FireSwords

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
3
Sorunların çözümü MIUI'den kurtulup LineageOS kurmakta yatıyor. MIUI 9.5 Çin stabil firmware'ı TWRP üzerinden kurup(50 mb civarı bir dosya, Google araması ile bulursunuz) üstüne LineageOS 15.1'in en son sürümünü kurun, telefona tekrar aşık olacaksınız.

Oyun olayına gelecek olursak tek sorun çıkaran oyun PUBG o da şirketin optimizasyon hatası yüzünden. Diğer zorlayıcı oyunlarda hiçbir sıkıntı yok.

Oyla:

Ekrem20062016

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 5 s
Konular
0
Aynı sorun bende de mevcut 6 saat ekran süresi alırdım Şimdi ise 3 saati zor görüyorum

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
şarj süresinin bozulması tamamen kullanıcı sorunu 2adet mi5s kullandım zhatta şuan birisini eşim kullanıyor 2gün şarjı gidiyor ama şarjına çok dikkat eder aşırı büyük ve yorucu bir kulllanımı yok çok profesyonel bi kullanıcıda degil telefon yavaşladı diye bikere geldi bana oda baktım niye yavas diye elime bi aldım kromda 250 tane sekme açık kassın yne artık bi zahmet bu ne dedim:) ve eranıda lg panel birtane gost screen yok

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Akıl ve mantık var, hiç bir satıcı bu saatten sonra cihazı geri alıp, para iadesi yapmaz, sizin yapacağınız şey çok basit, bunu ikinci el oarak satıp, üzerine para ekleyerek, istediğiniz cihazı almak olabilir ancak

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Üzerinden 4 ay geçmiş donanımsal değilde yazılımsal sorunu var diye telefonu iade edecem demek ne bileyim ne kadar mantıklı ne kadar etik ve işe yarar mı acaba?
İşe yararsa geçen sene aldığım yırtılan ayakkabımı geri iade etmeyi düşünüyorum hocam

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Arkadaşlar 23 Aralık 2017de telefonumu almıştım ancak Xiaomi telefonu resmen dışlıyor. 1359 liraya almıştım. Mi Note 3'e geçmek istiyorum. HepsiBuradada iade süreci nasıl işler hiç iade eden varmı?

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt