Çözüldü Mi 5S iade etmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Arkadaşlar 23 Aralık 2017de telefonumu almıştım ancak Xiaomi telefonu resmen dışlıyor. 1359 liraya almıştım. Mi Note 3'e geçmek istiyorum. HepsiBuradada iade süreci nasıl işler hiç iade eden varmı?

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
Demek vazgectiniz hocam.Haklisiniz.iade surecu sıkıntılı olabilir.Cunku bir sorununuz yok.ilk 6 aya kadar sorunlu is degisim yapiyorlar genelde

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eğer bir sorun varmı diye sorarlarsa şarjın çabuk bitmesinden ve gece uyurken hiç bir uygulamanın ve internetin açık olmamasına rağmen %10a yakın şarjın gitmesinden bahsedeceğim.

Oyla:

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
insallah iade ede rler

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Akıl ve mantık var, hiç bir satıcı bu saatten sonra cihazı geri alıp, para iadesi yapmaz, sizin yapacağınız şey çok basit, bunu ikinci el oarak satıp, üzerine para ekleyerek, istediğiniz cihazı almak olabilir ancak

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Akıl ve mantık var, hiç bir satıcı bu saatten sonra cihazı geri alıp, para iadesi yapmaz, sizin yapacağınız şey çok basit, bunu ikinci el oarak satıp, üzerine para ekleyerek, istediğiniz cihazı almak olabilir ancak

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Valla bendeki akıl ve mantık telefonu almadan önce telefon çok iyi donanımı şahane diyerek telefonu öve öve bitiremeyenler sayesinde bitti. İade işinden vazgeçtim şu stabil 9.5 veya MIUI 10'u bekleyeceğim.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Esasen ben 1 ylı aşkındır mi5s kullanıyorum. Dediğiniz sorunları yaşamadım. Bence global beta roma geçiniz. Mi5s i beğenmedim demek, Google pixel i beğenmedim demek gibi bir durum. Zira performansı da aynı kamerası da. Tek farkı su sıçramasına karşı dayanıklı değil ve yazılım farkı var. Bende Sabah a kadar 5 ten fazla gitmedi hiç. Eğer telefon hasarlı değilse, cpuz de sıcaklıklar normalse rom değişmenizde fayda var. Mi 5s den sonra mi note 3 size mucize vaadetmeyecek. Galaxy s9 , Huawei p20 gibi bir sıçrama yapmanız lazım.

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Esasen ben 1 ylı aşkındır mi5s kullanıyorum. Dediğiniz sorunları yaşamadım. Bence global beta roma geçiniz. Mi5s i beğenmedim demek, Google pixel i beğenmedim demek gibi bir durum. Zira performansı da aynı kamerası da. Tek farkı su sıçramasına karşı dayanıklı değil ve yazılım farkı var. Bende Sabah a kadar 5 ten fazla gitmedi hiç. Eğer telefon hasarlı değilse, cpuz de sıcaklıklar normalse rom değişmenizde fayda var. Mi 5s den sonra mi note 3 size mucize vaadetmeyecek. Galaxy s9 , Huawei p20 gibi bir sıçrama yapmanız lazım.

5-6 adet rom değiştirdim. En uzun süreyi Global Beta'da geçirdim. MIUI 8.5.4.0'deki stabiliteyi MIUI 9 veremiyor. Forumları karış karış gezerseniz MIUI 9'un Mi 5S üzerinde ne kadar başarısız olduğunu görmeniz gerek. Google Pixel olayına gelirsek Android'i bizzat geliştirip kendi telefonuna optimize eden Google'mı başarılı olur yoksa başkasının yaptığı işletim sistemi üzerine kendi entegrasyonlarını gerçekleştirenmi? Xiaomi'nin diğer telefonlarında hiç Mi 5S kadar sorun yaşayan görmedim.

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
5-6 adet rom değiştirdim. En uzun süreyi Global Beta'da geçirdim. MIUI 8.5.4.0'deki stabiliteyi MIUI 9 veremiyor. Forumları karış karış gezerseniz MIUI 9'un Mi 5S üzerinde ne kadar başarısız olduğunu görmeniz gerek. Google Pixel olayına gelirsek Android'i bizzat geliştirip kendi telefonuna optimize eden Google'mı başarılı olur yoksa başkasının yaptığı işletim sistemi üzerine kendi entegrasyonlarını gerçekleştirenmi? Xiaomi'nin diğer telefonlarında hiç Mi 5S kadar sorun yaşayan görmedim.
Miui 9 da bu kadar sorun olursa bence 8.5.4.0 a geçin direkt.
Miui 10 çıkana kadar. Kullanın.
8.5.4.0 gerçekten mi 5s in en iyi çalışan sürümü.
[doublepost=1524499372,1524498900][/doublepost]Miui 8.5.4.0 FastBoot linki bulamadım ama zip yükleme linki mevcut.

Miui 9.5 FastBoot sürümü sitede yayımlanmış.
Dilerseniz onu deneyin. Ben şimdi indiriyorum.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Miui 8.5 konusunda haklısınız.
[doublepost=1524501441,1524501150][/doublepost]Yaşadığınız yazılımsal sorunlar çok büyük sorunlar değil. iPhone x alıp yan çevirip çentiğe gözünüzün takılması ve , 6000 tl verdik, çaktırma , enayi demesinler, diye düşünüyor da olabilirdik. 1400 tl sına yazılımsal olarak çok alternatifi olan bir üründen bahsediyoruz. Elbette eksikleri var ama inanın 4000 tl ye satılanların eksiği bundan az değil. J7 ye 1300 tl verenler ne yapsın facepalm~~
[doublepost=1524501750][/doublepost]Oyun ve stabilizasyon konusunda kafanızı yormayın. Bu kapitalist sistemde tüm üreticiler yeni telefon satılsın diye eski stabil modellerini güvenlik yaması altında dengesiz çalışmasını sağlamaya devam ediyorlar. Yahu hadi telefonu yavaşlatıyorlar. Bari kameraya ellemeyin, yok onu da bozacaklar . İlla çift kamera.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt