Mi 5s Global ROM Gelmeyebilir..

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
MIUI forumuna göz atarsanız geleceğini anlardınız hocam MIUI çalışanından iyimi biliyorsunuz yani gelmeyecek derken

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
6.12.15 güncelleme özetlerinde mi5/5s ve 5s plus modelleri için global rom güncellemesinin ertelendiği yazılı... Global rom verilmeyen ve verilmeyecek olan Note pro, Mi4 ve benzeri cihazlardan ise hiç bahsedilmiyor. Buradan Mi5s'e global rom gelecek sonucu çıkartılabilir ki bu sonucu çıkartmaya da gerek yok geçtiğimiz haftalarda Mi5s için Global romun kesin olarak yayınlanacağı ve üzerinde çalışıldığı açıklanmıştı ve bu açıklamayı forum üzerinden paylaşmıştık. Yani konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Mi5s için global rom gelecek arkadaşlar.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
6.12.15 güncelleme özetlerinde mi5/5s ve 5s plus modelleri için global rom güncellemesinin ertelendiği yazılı... Global rom verilmeyen ve verilmeyecek olan Note pro, Mi4 ve benzeri cihazlardan ise hiç bahsedilmiyor. Buradan Mi5s'e global rom gelecek sonucu çıkartılabilir ki bu sonucu çıkartmaya da gerek yok geçtiğimiz haftalarda Mi5s için Global romun kesin olarak yayınlanacağı ve üzerinde çalışıldığı açıklanmıştı ve bu açıklamayı forum üzerinden paylaşmıştık. Yani konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Mi5s için global rom gelecek arkadaşlar.
Hocam şimdi baktım su yazıyor. Mi5s olduğuna emin misiniz

Note: Update for Mi 5 / Mi 5s Plus / Mi Max suspended.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam şimdi baktım su yazıyor. Mi5s olduğuna emin misiniz

Note: Update for Mi 5 / Mi 5s Plus / Mi Max suspended.

Ben okuduktan sonra konuyu yeniden düzenlemişler herhalde hocam... :-x Neyse ki önceki güncelleme konusunda hala silmemişler :)

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Ben okuduktan sonra konuyu yeniden düzenlemişler herhalde hocam... :-x Neyse ki önceki güncelleme konusunda hala silmemişler :)

Hocam ne yaptıklarını onlar da bilmiyor :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ne yaptıklarını onlar da bilmiyor :)

Biraz :D

Hoam aslında bu konuda sorun sadece bizde. Diğer ülkeler anket açıp istediklerini belirttiler, yetkililer de kabul etti. ve yayınlayacağız dediler. Yeni sorun yok pek çok açıklama var bu konuda mesela ilk aramada karışıma gelen şu :

Şu an yazdığımız konu ise hemen herkesin girebileceği bir cihaz takımı üyesinin konu içerisindeki yanlış yazılmış bir yorumunun cımbızla çekilip alınması ile açılmış... Cidden çok kolay bir şekilde yanlış yönlendirmelere sapılabiliyor.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Biraz :D

Hoam aslında bu konuda sorun sadece bizde. Diğer ülkeler anket açıp istediklerini belirttiler, yetkililer de kabul etti. ve yayınlayacağız dediler. Yeni sorun yok pek çok açıklama var bu konuda mesela ilk aramada karışıma gelen şu :

Şu an yazdığımız konu ise hemen herkesin girebileceği bir cihaz takımı üyesinin konu içerisindeki yanlış yazılmış bir yorumunun cımbızla çekilip alınması ile açılmış... Cidden çok kolay bir şekilde yanlış yönlendirmelere sapılabiliyor.

Tamam o zaman hocam beklemede kalalım. Umarım çıkarırlar xiaomi eu romlarında romu düzelttikleri kadar da bozuyorlar. Bir taraftan yapıp diğer taraftan bozmak gibi, özellikle ingilizce haricinde dil seçildiğinde saçma sapan hatalar veriyor.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Tamam o zaman hocam beklemede kalalım. Umarım çıkarırlar xiaomi eu romlarında romu düzelttikleri kadar da bozuyorlar. Bir taraftan yapıp diğer taraftan bozmak gibi, özellikle ingilizce haricinde dil seçildiğinde saçma sapan hatalar veriyor.

Ben çok uzun zamandır xiaomi.eu romu kullanmadım hocam fakat takip edebildiğim kadarıyla maalesef bu tarz sorunlar var. xiaomi.eu çevirisini yapan Orhan arkadaşımız oldukça özverili bir şekilde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor fakat bildiğim kadarıyla cihazı redmi note ve diğer cihazlardaki eksikliklerin elde cihaz olmadan kontrol edilmesi, tamamlanması zor. Bu nedenle tam anlamıyla global rom kalitesinde olmasını da açıkçası beklemiyorum.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
aynı forumu bende takip ediyorum gelmeyeceğini söyleyenlerde var nys ben sadece çokta beklentiye girmeyin üzülmeyin babında söyledim, yoksa bende bekliyorum bu telefonu almayı düşündüğüm için. Bu kadar gecikmesi normal bir durumda değil.

ozkan8080

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ozkan
Cihazım
mi5s
Konular
0

international site de mi5s gözüküyor(yakın zamanda eklenmiş).
Yakın zamanda global romun da geleceğini umuyorum..
forum sitesinde de çıkacağı belirtiyor ( uzman üyelerden )
Sadece biraz sabır deniyor) sürekli

Üst Alt