- Adım
- Durmuş
- Cihazım
- Xiaomi mi5s
- Konular
- 15
MIUI forumuna göz atarsanız geleceğini anlardınız hocam MIUI çalışanından iyimi biliyorsunuz yani gelmeyecek derken
Hocam şimdi baktım su yazıyor. Mi5s olduğuna emin misiniz6.12.15 güncelleme özetlerinde mi5/5s ve 5s plus modelleri için global rom güncellemesinin ertelendiği yazılı... Global rom verilmeyen ve verilmeyecek olan Note pro, Mi4 ve benzeri cihazlardan ise hiç bahsedilmiyor. Buradan Mi5s'e global rom gelecek sonucu çıkartılabilir ki bu sonucu çıkartmaya da gerek yok geçtiğimiz haftalarda Mi5s için Global romun kesin olarak yayınlanacağı ve üzerinde çalışıldığı açıklanmıştı ve bu açıklamayı forum üzerinden paylaşmıştık. Yani konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Mi5s için global rom gelecek arkadaşlar.
Hocam şimdi baktım su yazıyor. Mi5s olduğuna emin misiniz
Note: Update for Mi 5 / Mi 5s Plus / Mi Max suspended.
Hocam ne yaptıklarını onlar da bilmiyorBen okuduktan sonra konuyu yeniden düzenlemişler herhalde hocam...Neyse ki önceki güncelleme konusunda hala silmemişler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam ne yaptıklarını onlar da bilmiyor![]()
Biraz
Hoam aslında bu konuda sorun sadece bizde. Diğer ülkeler anket açıp istediklerini belirttiler, yetkililer de kabul etti. ve yayınlayacağız dediler. Yeni sorun yok pek çok açıklama var bu konuda mesela ilk aramada karışıma gelen şu :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şu an yazdığımız konu ise hemen herkesin girebileceği bir cihaz takımı üyesinin konu içerisindeki yanlış yazılmış bir yorumunun cımbızla çekilip alınması ile açılmış... Cidden çok kolay bir şekilde yanlış yönlendirmelere sapılabiliyor.
Tamam o zaman hocam beklemede kalalım. Umarım çıkarırlar xiaomi eu romlarında romu düzelttikleri kadar da bozuyorlar. Bir taraftan yapıp diğer taraftan bozmak gibi, özellikle ingilizce haricinde dil seçildiğinde saçma sapan hatalar veriyor.