Soru Mi 5s Full Screen Gestures

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Arkadaşlar daha önce bununla ilgili konu açıldı mı bilmiyorum, mi 5s miui 8.9.20 beta sürümünü kullanıyorum şu an, mi8'lerde bulunan full screen gestures özelliği bu betada var mı? mi 5s'de kullanabilir miyiz ?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Arkadaşlar daha önce bununla ilgili konu açıldı mı bilmiyorum, mi 5s miui 8.9.20 beta sürümünü kullanıyorum şu an, mi8'lerde bulunan full screen gestures özelliği bu betada var mı? mi 5s'de kullanabilir miyiz ?
hocam "full screen gestures " yani tam ekran hareketleri şuan önde tuşu bulunmayan tam ekran olan cihazlarda mevcut mi5 kategorisinde mi5s konusu açmışsınız.
yani mi5 / mi5s için global beta da full screen gestures yok ancak twrp/root yaparak bu özellik mevcut olan custom romlar mevcut yükleyebilirsiniz.

Oyla:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam "full screen gestures " yani tam ekran hareketleri şuan önde tuşu bulunmayan tam ekran olan cihazlarda mevcut mi5 kategorisinde mi5s konusu açmışsınız.
yani mi5 / mi5s için global beta da full screen gestures yok ancak twrp/root yaparak bu özellik mevcut olan custom romlar mevcut yükleyebilirsiniz.
Saolun hocam.

Oyla:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek