Hocam çok teşşekürlerde. biraz detaylı anlatırmınız?ben kurmayı başardım sıralama şu şekilde
mail xxxxx@sirket.com
şifre xxxxx
sunucu: xxx.sirket.com ya da herneyse
kullanıcı adı: şirket politikasına göre değişiklik gösteriyor bendeki şu şekilde xxxşirketismi) \ kullanıcı adı yani örnek canon\abc
bende bu şekilde çalıştı fakat global romdan eu roma gecince farklı bir ayar ile çalıştı oda şu şekilde
mail kısmına kullanıcı adında bulunan kısmı yazdım örnek xxx@canon.com
şifre xxxxx
başka hiçbir ayar yapmadım ve mail kendiliğinden kuruldu. anlatımda skıntı varsa daha ayrıntılı anlatabilirim.
Yemedi hocam maalesef 110 port numarası ile ilgili java hatası verdi.Server Settings:
e-mail id : ornekmail@sirketadi.com
password: 12356
Incoming Mail Server:
Server: mail.sirketadi.com
Port: 110
Remove mail from server: Never
Security Type: None
Outgoing Mail Server:
SMTP Server: mail.sirketadi.com
Port: 587
Security Type: None
Gerekli yerleri kendine göre değiştir yükle. Cihazı ingilizce kullandığım için çevirmedim kusura bakmayın
Valla bende bu ayarlarda çalışıyorYemedi hocam maalesef 110 port numarası ile ilgili java hatası verdi
Hocam merhaba senin sorunu çözmek için önce sen yardımcı ol. Daha önce exchange kurulumunu nasıl yapıyordun (eski telefonda) onu bi anlat sonra exchange mail mi yoksa pop3 mail mi onları anlatırsan daha kolay olur gibiYemedi hocam maalesef 110 port numarası ile ilgili java hatası verdi
daha önceki şirketimde pop3 den kurulum yapıyordum ama o zmn samsung cihaz vardı. şimdi şirket de değişti tel de. şirketde kullananlar tabi hiç birinde xiaomi yok, exhange den hiç bir ayar yapmadan otomatik olarak kuruluyor.Hocam merhaba senin sorunu çözmek için önce sen yardımcı ol. Daha önce exchange kurulumunu nasıl yapıyordun (eski telefonda) onu bi anlat sonra exchange mail mi yoksa pop3 mail mi onları anlatırsan daha kolay olur gibi
hata da şöyle bir şey.
java.net.socket.TimeoutException:failed to connect to mail.şirketadı.com/95.0.50.85(port 110) after 10000 ms