Sohbet Mi 5s Beta ekibindeki sorunlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Buradaki asıl sorun şu hocam burada kimse geliştirici ekibinde değil. Burada sadece karşılaşılan sorunlara yardımcı olmak amacı ile buradayız. Evet belki mi5s in sorunları eksikleri ve çalışmayan hatalı çalısan yanları olabilir fakat bunu her konu altına yazmak hiçbir işe yaramaz aksine yardım almak için girilen bu forumu kirletir. Keşke tek konu altında devam edilse fakat neredeyse mi5s için kılıf önerisi sunacak bir arkadaşın konusuna bile mi5s üvey evlat ya ne kılıfı yazılacak duruma geldi forum. Yönetici arkadaşların ve bu konu gereksiz uzuyor diye belirten arkadaşların sebepleri bundan dolayıdır genel anlamda. Ve yine söylüyorum hatasız cihaz malesef yok. Bir cihazın daha az hata barındırması onun hatasız olduğunu göstermez. Lütfen anlayışlı olup forumu kullanan ve gerçekten sorun çözmeye odaklanan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışalım. Şimdiden teşekkür ederim.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Bir tanıdığım xiaomi hastasıydı ve hem kendine hem arkadaşına mi note 3 aldı. 2 hafta geçmeden kendi aldığı telefonu sattı ve Huawei aldı. Eskiden de 5 senedir Huawei kullanıcısıydı zaten. Satma sebebi ise 4g çekim kalitesiydi. Aynı zamanda ben mi5 babam mi5s kullanıcısı. Babamın şimdiye kadar hiçbir şikayeti olmadı ( tabi çok ayrıntılı kullanan birisi değil o ayrı konu) fakat sorunsuz cihaz diye bir olgu olduğuna malesef inanmıyorum.

Mi note 3 de kronik sorun yok Üstadım. Bakın şimdi kızanlar olabilir ama ben zaten derdimi anlattım. Örneğin eu rom'da mi5s için uzunca bir konu var parmak izi dosyasının sorunu hakkında. 10 larca sayfa yazmışlar tek bunun için. 2017 den beri sürekli yazmışlar. Herkes bir şey paylaşmış. Çözdün mü, Şu var, bak şunu buldum, Olmadı gene, vs. gibi. Ama kimse istemiyorsan git dememiş. Sağolsun siz beni anladınız. Hakaret eden varsa o kendi iradesidir. Benim şikayet ettiğim noktaya hakaret eden birileri olursa benim bahsettiğim konu kirlenmemeli.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Şu forumda Skorpi nikli biri var, adam Xiaomi'nin belki de en dandik cihazınızı kullanıyor, bugüne kadar tek bir şikayetini duymadım valla, bir de üstelik adam cihazına Xiaomi'lerin Kral'ı diyor yahu...öylesine inanmış ki zavallı İhtiyar....8-|
O nedenle bazı cihazları ve sahiplerini kendi hallerine bırakmak lazım bence.8=)haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Demek istediğinizi anladım fakat benim mi note 3 ü satıp huaweı alan arkadaşıma göre de mi note 3 sorunlu bir cihaz. Yani demek istediğim sorunsuz cihaz malesef ki yok. Ama sizi de anlıyorum ve saygı çerçevesi içerisinde konuşmaktan yanayım. Lafım size değil bu mesajı okuyacak herkese. Tekrardan anlayışınız için teşekkür ederim. Umarım kısa sürede tüm xiaomi kullanan kitle memnun olur.
Mi note 3 de kronik sorun yok Üstadım. Bakın şimdi kızanlar olabilir ama ben zaten derdimi anlattım. Örneğin eu rom'da mi5s için uzunca bir konu var parmak izi dosyasının sorunu hakkında. 10 larca sayfa yazmışlar tek bunun için. 2017 den beri sürekli yazmışlar. Herkes bir şey paylaşmış. Çözdün mü, Şu var, bak şunu buldum, Olmadı gene, vs. gibi. Ama kimse istemiyorsan git dememiş. Sağolsun siz beni anladınız. Hakaret eden varsa o kendi iradesidir. Benim şikayet ettiğim noktaya hakaret eden birileri olursa benim bahsettiğim konu kirlenmemeli.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Şu forumda Skorpi nikli biri var, adam Xiaomi'nin belki de en dandik cihazınızı kullanıyor, bugüne kadar tek bir şikayetini duymadım valla, bir de üstelik adam cihazına Xiaomi'lerin Kral'ı diyor yahu...öylesine inanmış ki zavallı İhtiyar....8-|
O nedenle bazı cihazları ve sahiplerini kendi hallerine bırakmak lazım bence.8=)haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam size laf söyleyecek halimiz yok. O kadar da değil :) Telefonu kırarım daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Demek istediğinizi anladım fakat benim mi note 3 ü satıp huaweı alan arkadaşıma göre de mi note 3 sorunlu bir cihaz. Yani demek istediğim sorunsuz cihaz malesef ki yok. Ama sizi de anlıyorum ve saygı çerçevesi içerisinde konuşmaktan yanayım. Lafım size değil bu mesajı okuyacak herkese. Tekrardan anlayışınız için teşekkür ederim. Umarım kısa sürede tüm xiaomi kullanan kitle memnun olur.

Eyvallah , Saygı ve sevgilerimle. İnşaallah miu10 şu iyi makineyi ayaklandırır. Ümidimiz bitmiş değil. Bitse yazmam zaten :)

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Açıkçası şu anda alacak olsam mi note 3 alırdım da, mi5s den geçmeye gerek yok. Çok yakın zaten ikisi de. İleride mi max 3 ün kamerası iyi çıkarsa ona geçebilirim ama. Bunu da mi max seven ve en önce tecrübe eden birileri mutlaka buraya yazacaktır. O zaman bakarız, size iyi çalışmalar dilerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bu söylemlere karşıyım. Yıllarca eleştiririm ama bu söylenenleri ios ekibi bile haketmiyor. Miui için de söylenmemeli. Hakaret ederek adamların emeklerini eksik olsa da aşağılayamaz kimse.

@Xwork sebebi ne olursa olsun, hiç kimseye, özellikle de burada bulunup kendini savunamayacak birilerine hakaret edip bela okuyamazsınız. Lütfen bundan sonra yazacaklarınıza dikkat ediniz.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Haklısınız üst üste geldiği için öfkeme hakim olamadım bu yazdıklarımı bile unutmuşum uyarınız için ayrıca teşekkür ederim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
13
saygı ve üslup çerçevesini aşmadan sorunumuzu paylaşıp çözüm yolu bulmaya çalışalım arkadaşlar...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi5s konuları cidden sıkıntı...

Kusura bakmayın fakat cihazın sıkıntılarından önce sıkıntı kullanıcılarında. Bu konu başlığı "Mi5s Beta Ekibindeki Sorunlar" Beta ekibine ilişkin şikayetlerin bu forumda açılmasının mantığı nedir, bu konu neden, hangi amaçla açılmıştır, nasıl bir çözüm beklenmektedir bu sorgulamalara girmeye bile fırsat kalmadan "Mi5s üvey evlat" , "tu kaka telefon" vs. yorumlar yine başladı. Mi5s ile ilgili açılan her konu aynı hale geliyor. Şarj girişi kirlenen cihaza cihazın girişi temizleyin demek yerine Mi5s kullanıcıları tarafından "cihazın zaten kötü" yorumları başlıyor ve sorun çözülmüyor. Mi5s için MIUI 10 yayınlanıyor, gelen yeniliklerden bahsedilmesi gerek, bug'lar konuşulacak ve son kullanıcı yükleyip yüklememeye karar verecek ama tek konu "2 çekirdek hala çalışmıyor, geliştiriciler kötü, telefon kötü" Zaten artık satılan bir cihaz da değil, yeni kullanıcıları uyarmak gibi bir misyon da edinmiş olmazsınız.

Eşim Mi5s kullanıyor ve whatsapp, instagram dışında akıllı telefon kullanmanın her hangi bir nimeti kendisini ilgilendirmiyor. Çekirdeklerin kaçının çalışıp çaşılmadığı ya da instagramın 0.2 saniye erken açılması onun için bir anlam ifade etmiyor. Kullanıcıların %99'u bu şekilde. Hatta bu konunun ilk mesajından da görülebileceği üzere sizlerin sıkıntıları diğer Mi5s kullanıcılarının umurunda dahi değil.

Ciddi anlamda Mi5s bölümü olmasının bir anlamı kalmıyor sayenizde. Forumun genel düzenini dahi bozuyorsunuz ve kendinize ciddi bir çeki düzen vermeniz gerekli. Aksi halde zaten sayenizde her hangi bir işlevi kalmayan Mi5s forumunu geçici bir süre kapatarak sizleri forumumuzdan uzaklaştırmamız gerekecek. Sıkıntınlarınızın çözüm merci biz değiliz. en.miui.com'a gidin ve oradaki her konuyu aynen burada yaptığınız gibi kirletin, çok daha çabuk çözüm bulacaksınızdır.

Bu konu da dahil olmak üzere amacından uzaklaşan her Mi5s konusu şu andan itibaren her hangi bir uyarı verilmeden kapatılacak ve konu dışında mesaj yazan kullanıcı uyarı alacak, tekrarı halinde ayrıca bir uyarıya gerek görülmeksizin forumumuzdan uzaklaştırılacaktır. Diğer yönetici arkadaşlarımın da gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt