- Adım
- Tuncay
- Cihazım
- Redmi Note 10s
- Konular
- 11
Android 6 da Global beta yüklersen Android 7 olur.telefonun hakkında kısmı
Android 6 da Global beta yüklersen Android 7 olur.telefonun hakkında kısmı
Yakında çıkar.arkadaslar bunun kararlı romu ne zaman gelir haberi olan bilen varmı ? telefonu unlock yapmak istemiyorum
Hocam başka ne diye bilirimki Yani çıkaran kişi ben olmadığıma göre ama şurdan bu çıkarımı bulundum betada kayda değer çok sorun kalmadı vede çok beklettiler bu yüzden yakın bir zamanda çıkacağını öngörüyorumyakında baya aydınlattı gerçekten
Arkadaşlar ben neden indirme linkini göremedim varsa paylaşırmısınızYeni guncellemeyi beğendim daha stabil ve daha performanslı geldi bana ama şarj konusunda bişey söyleyemeyeceğim 2 güncelleme öncesi daha uzun giden batarya surem bunla baya bı düştü gibi ilerleyen zamanlarda daha net belli eder kendini
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle öyle daha stabil çalışıyor. Fakat chrome internet tarayıcılarindan galeriden birşey seçemiyorum. Galeri seçeneği yok olduYeni guncellemeyi beğendim daha stabil ve daha performanslı geldi bana ama şarj konusunda bişey söyleyemeyeceğim 2 güncelleme öncesi daha uzun giden batarya surem bunla baya bı düştü gibi ilerleyen zamanlarda daha net belli eder kendini
Yanılmıyorsam beta kullanıcıları alıyor bu guncellemeyiArkadaşlar ben neden indirme linkini göremedim varsa paylaşırmısınız