Rom Mi 5s Android 7.0 Miui 9 - 7.11.14 Beta Yayımlandı

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Emre1475
Oem kilidini açtıktan sonra ne olacak oem nedir kısa açıklar mısın arkadaşım.
Telefonunuzun çalındığında başkaları tarafından cihazınızın twrp kullanarak formatlamasını vede bilgisayarda cihazınıza başka bir rom yüklenmesini engelleyerek cihazın güvenliğini sağlayan bir sistem.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Telefonunuzun çalındığında başkaları tarafından cihazınızın twrp kullanarak formatlamasını vede bilgisayarda cihazınıza başka bir rom yüklenmesini engelleyerek cihazın güvenliğini sağlayan bir sistem.

En iyisi güncelleme paketi indirerek geçiş yapmak.
Oem olayını kafam sarmadı fakat bilgini benimle paylaştığın için teşekkür ederim.

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
En iyisi güncelleme paketi indirerek geçiş yapmak.
Oem olayını kafam sarmadı fakat bilgini benimle paylaştığın için teşekkür ederim.
Eğer stabil romdan beta roma geçecekseniz güncelleme paketi yoluyla geçmeniz mümkün değil bunu bizzat denedim hata veriyor yani betaya geçmek istiyorsanız oem kilidini açıp bilgisayarda mi flash ile romu yüklemeniz gerekmekte.

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Eğer stabil romdan beta roma geçecekseniz güncelleme paketi yoluyla geçmeniz mümkün değil bunu bizzat denedim hata veriyor yani betaya geçmek istiyorsanız oem kilidini açıp bilgisayarda mi flash ile romu yüklemeniz gerekmekte.

Şuan için kararlı romdan betaya güncelleme paketi ile geçtim gayette iyi çalışıyor hata yok bende. Bu yöntem ile defalarca geçtim şimdide kararlı roma geçeceğim

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Şuan için kararlı romdan betaya güncelleme paketi ile geçtim gayette iyi çalışıyor hata yok bende. Bu yöntem ile defalarca geçtim şimdide kararlı roma geçeceğim
Ben mi5s cihazımda denedigimde hata vermişti ve biraz araştırdığımda xiaomi beta roma geçişlerde güncelleyici üzerinden izin vermiyeceği yazıyordu. Hayırlı olsun yeni romunuz

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Ben mi5s cihazımda denedigimde hata vermişti ve biraz araştırdığımda xiaomi beta roma geçişlerde güncelleyici üzerinden izin vermiyeceği yazıyordu. Hayırlı olsun yeni romunuz

Mi4 LTE kullanıyorum teşekkürler fakat beta rom olayı nedir. Tamam adı üstünde beta yani bir nevi demo diyebiliriz. Fakat neden böyle beta kararlı diye ikiye ayırmışlar. Kısacası beta rom önerir misiniz ileride romdan kaynaklı hatalar görebilir miyim?

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Mi4 LTE kullanıyorum teşekkürler fakat beta rom olayı nedir. Tamam adı üstünde beta yani bir nevi demo diyebiliriz. Fakat neden böyle beta kararlı diye ikiye ayırmışlar. Kısacası beta rom önerir misiniz ileride romdan kaynaklı hatalar görebilir miyim?
Beta rom öneririm beta romda yani miui9 beta da hem android 7 tabanlı daha güncel hemde optimizasyonu gayet iyi ve daha uzun pil ömrü sunuyor şahsen ben şuan miui kullansaydım beta kullanırdım hem betada ekranı ikiye bölme gibi özellikler var tabi eğer sürekli haftada bir güncelleme almak istemiyorum bir sorun olduğunda birdahaki güncellemeyi bekleyemem diyorsanız en iyisi kararlı romda kalmak tabi yakın zamanda miui 9 kararlı olarak çıkacak. Ben şuan linega os 14.1 kullanıyorum buda çok iyi bir rom.

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Şuan için bence kayda değer hiçbir sorunu yok betanın hatta kararlıya göre daha az sorunlu desem yeridir.

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Şuan için bence kayda değer hiçbir sorunu yok betanın hatta kararlıya göre daha az sorunlu desem yeridir.

Şuan için beta rom dayım aynen devam

Üst Alt