nasıl yani 2 işlemci çalışmıyordu çoğu kişide bu sorun değil mi?yok aynı . sorun mu o da belli degil
çalışıyor cpu z göstermiyornasıl ya
nasıl yani 2 işlemci çalışmıyordu çoğu kişide bu sorun değil mi?
bayağı bi ısınma oluyordu yani çok hızlı ısınıyorduçalışıyor cpu z göstermiyor
root yapıp kernel programıyla baktım 4 çekirdek çalısıyor
EVETarkadaslar slm. ben şimdi bu 8.5.3.0 dan 7.9.22 miui9 a geçersem telefondan direk yükleme yoluyla. programlarim resimlerim rehberim yani ayarlarım silinip sıfırlanır mıGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam twrp varsa ordan kurun wipeleri yapınca tek programlarınız gider ancak wipeleri yaparken sd kartı veya dahili depolamayı sakın işaretlemeyin yoksa tüm bilgileriniz giderarkadaslar slm. ben şimdi bu 8.5.3.0 dan 7.9.22 miui9 a geçersem telefondan direk yükleme yoluyla. programlarim resimlerim rehberim yani ayarlarım silinip sıfırlanır mıGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bu işin acemisiyim o yüzden bana en kolay hangisi ise onu seçtim. Telefon üzerinden kurmak da bana daha kolay geldi internet sitesinden dosyalarını indirip klasörüne atıp Direk kendi güncelleyicisi üzerinden yapmak istiyorumHocam twrp varsa ordan kurun wipeleri yapınca tek programlarınız gider ancak wipeleri yaparken sd kartı veya dahili depolamayı sakın işaretlemeyin yoksa tüm bilgileriniz gider
Bir de acaba yapmalımıyım Çok bir şey değişecek miHocam bu işin acemisiyim o yüzden bana en kolay hangisi ise onu seçtim. Telefon üzerinden kurmak da bana daha kolay geldi internet sitesinden dosyalarını indirip klasörüne atıp Direk kendi güncelleyicisi üzerinden yapmak istiyorum