- Adım
- Alper
- Cihazım
- Mi 8 Dipper
- Konular
- 7
Bende daha yeni yüklüyorum Test etme şansım olmadı ama Stabil romdan her halukarda iyi oluyor beta versiyonlar
Ben 2 gündür kullanıyorum gayet memnunum ram boş 1.5-1-7 değişiyor ama bir kaç şey açınca farkettim fena ram sömürüyorBende daha yeni yüklüyorum Test etme şansım olmadı ama Stabil romdan her halukarda iyi oluyor beta versiyonlar
Miui9 güncellemesi mi?Ben beta programında değilim . Kararlı sürüm kullanıyorum ama şuanda telefon güncelleme indiriyor . Telefonu Hepsiburada dan aldım. Üzerine hiçbir oynama yok.
Şuanda bir güncelleme iniyor fakat ne olduğu yazmıyor . İndirme hızı ile geçen süre ile bir hesap yapınca herhalde birbuçuk gigabayttan fazla indiriyorMiui9 güncellemesi mi?
Anladım hocam büyük ihtimalle güncelleyeci ile güncelleme indir dedinizŞuanda bir güncelleme iniyor fakat ne olduğu yazmıyor . İndirme hızı ile geçen süre ile bir hesap yapınca herhalde birbuçuk gigabayttan fazla indiriyor
Aynen beta filen değil değilmi . Çünkü ben beta programına kaydolmadım ve güncelle diye bir seçenekte yoktu öncedenAnladım hocam büyük ihtimalle güncelleyeci ile güncelleme indir dediniz
Aynen hocam en son güncellemeyi bir daha indiriyorAynen beta filen değil değilmi . Çünkü ben beta programına kaydolmadım ve güncelle diye bir seçenekte yoktu önceden
Zaten telde olan güncellemeyi mi indirdi bu şimdi hani geçen ay çıkan magmetied mi neydiAynen hocam en son güncellemeyi bir daha indiriyor
Bildiğim kadarıyla evetZaten telde olan güncellemeyi mi indirdi bu şimdi hani geçen ay çıkan magmetied mi neydi