Soru Mi 5s almak istiyorum fakat site üzerinden alamıyorum. (stok mu bitti?)

maildecept

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilal
Cihazım
Sony z3
Konular
1
Herkese merhaba uzun süre Sony Z3 deneyiminden sonra Mi 5s almaya karar verdim fakat bugün sabahtan beri almak için (GG) siteye yönlendirildiğim de ilgili ürünün satıştan kalktığını görüyorum. Acaba satışlarmı bitti yada stok mu bitti ? Stok bitiyse ne zaman satın alabiliriz aydınlatırmısınız ?

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.. Herkese iyi forumlar.

Schhllee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sibel
Cihazım
Xiaomi 5s
Konular
1
Sitenin market bolumunde yaziyor stok bitmis. Ne zaman gelecegi hakkinda da kesin bir bilgi yok.

Oyla:

maildecept

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilal
Cihazım
Sony z3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışayım hocam :)
Haşa hocam kesinlikle sorun yok, tek üzüntüm telefonu alacağım gün mi5s stoklarınızın bitmesi oldu. Gerçekten çok üzgünüm çünkü telefonum artık cidden can çekişiyor bu yüzden stokların bitmesi kötü oldu. Ne vakit soklarınıza girer acaba mi 5s ? eğer mi5s çok geç gelecek ise mi5s plus daha erken gelirse mi 5s plus alabilirim. Bu arada ilginiz için çok teşekür ederim.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Haşa hocam kesinlikle sorun yok, tek üzüntüm telefonu alacağım gün mi5s stoklarınızın bitmesi oldu. Gerçekten çok üzgünüm çünkü telefonum artık cidden can çekişiyor bu yüzden stokların bitmesi kötü oldu. Ne vakit soklarınıza girer acaba mi 5s ? eğer mi5s çok geç gelecek ise mi5s plus daha erken gelirse mi 5s plus alabilirim. Bu arada ilginiz için çok teşekür ederim.

Hocam her iki cihaz için de çalışmalarımız devam ediyor fakat her ikisi de bir süre daha gelmeyecek gibi. Bir tarih yazıp da yanlış yönlendirmek istemem çünkü çok fazla değişken var. Yani bir kaç hafta sonra da gelebilir, bir kaç ay sonra da... Hatta hiç gelmeyebilir bile.

Merhaba siyahını getirebilecek misiniz bu cihazın? Depolama farketmez benim için

Bulabildiğimiz rengi getireceğiz hocam :) Fakat siyah/koyu gri en zor bulunan renk...

Oyla:

Canqiri

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Honor 7
Konular
2
Hocam her iki cihaz için de çalışmalarımız devam ediyor fakat her ikisi de bir süre daha gelmeyecek gibi. Bir tarih yazıp da yanlış yönlendirmek istemem çünkü çok fazla değişken var. Yani bir kaç hafta sonra da gelebilir, bir kaç ay sonra da... Hatta hiç gelmeyebilir bile.

Bulabildiğimiz rengi getireceğiz hocam :) Fakat siyah/koyu gri en zor bulunan renk...
Getirebilecekseniz ne kadar getireceksiniz? Bir de doları 3.8 olarak alırsak fiyat ne olur? 1550 çok geliyor bana 1400 iyiydi

Oyla:

h4lil20

Security
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
xiaomi mi5s
Meslek
Güvenlik
Konular
8
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Dün gittigidiyor.com üzerinden Cepport mağazasına mesaj attım bu sabah dönüş yaptılar.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt