Çözüldü Mi 5s açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemcan1245

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
lg g4
Konular
2
Arkadaşlar merhabalar , çinden mi 5s aldım. İmei değiştirmeye çalıştım ancak yapamadım. Sonrasında Global rom flashladım. Ancak şimdi açmaya çalıştıgımda mi account kısmında kalıyor. invalid device id hatasını veriyor ve telefona tam olarak giriş yapamıyorum. Twrp de yüklemiştim. Elimde imei nin qcn olarak yedeğide var ancak telefonu tam olarak açamadıgım için restore yapamıyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim , yardımcı olursanız sevinirim :)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar merhabalar , çinden mi 5s aldım. İmei değiştirmeye çalıştım ancak yapamadım. Sonrasında Global rom flashladım. Ancak şimdi açmaya çalıştıgımda mi account kısmında kalıyor. invalid device id hatasını veriyor ve telefona tam olarak giriş yapamıyorum. Twrp de yüklemiştim. Elimde imei nin qcn olarak yedeğide var ancak telefonu tam olarak açamadıgım için restore yapamıyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim , yardımcı olursanız sevinirim :)

Tecrübeli Olan Birinie Yaptırmanız Mantıklı Olur. Ayrıyeten İllegal Yöntem Olduğu İçin Forumca Konuları ve Yardımı Yasaktır.
@Zenex Hocama Özelden Ulaşın ;)
Ulaşamazsanız Bende Yardımcı Olabilirm..

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihaz mi hesabı kısmında takıldığı için box ile mi hesabı bypass edilmeli sonrasında imei yazılmalıdır.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt