Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu mağazaya sordum TÜRKÇE dil paketi var demişti
şimdi bende net birşey diyemiyorum,araştırıyorum kafamdaki soruları gidereyim burada çalışacakmı çalışmayacakmı bende bu kısmı geçsem hemen getirteceğim hala endişelerim var.
sen sim kartını takıp çalıştırdınmı,2g,3g,4g bağlantılarında sorun varmı hepsine bağlanıyormu cihaz.
Arkadaşım tekrar Hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde kullanırsın çok üst seviye cihaz.baksana s7 bile 450 mbs indirme hızını destekleyen ilk cihaz diye reklamını yapıyorlar.mi5 te 450 mbs indirme hızı var.HAYIRLI OLSUN.
Peki son bir soru sorayım. Android telefonlardan anlamadığım için komik olabilir yalnız
Diğer android telefonlara Odin ile Rom atabiliyoduk bu telefona da başka bir android yüklenebilir mi ?
peki bu kiidi kadırmazsak ne olur hiçbir program yükeytemem mi? aldığım kişi başvurdum ben dedi ama şimdi ben sim kartımı takacağım...
okoroğu siz google play ve uygulamaları yükleyebidiniz mi...şarjı ne kadar gidiyor cihazın
tşk ederim bilgi için peki telefon hakkındaki ilk izlenimlerin nelerdir...bendeki yarın elime geçecek 64 gb ...hız kamera ...kılıf oarak ne kullanıyorsunuz veya tavsiye dersiniz...kusura bakmayın tecrübesiz olduğum için çok soru sordum...lakın cihazı kullanan pek yok
arkadaşlar yaklaşık 10 gündür kilit açma linki gelmiş fakat olmuyor.bilen arkadaşların anlattığı resimli resimsiz seçenekleri denedim. sonuç eskisi...detaylı yardım den olursa sevinirim.
onları denedim fakatLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burayı inceleyip uyguladın mı?