Crdroid kernel sürümü olarak yüksek ama kullandıkça cihazda yavaşlamalar sorunlar oluşturuyordu geliştiriciside artık bıraktı zaten. Gcam içinde şöyle bir durum var herhangibir gcam cihaza yüklenebilir ama önemli olan cihaz ve kamerasına özel hazırlanan sürümlerdir bunlar en üst kaliteyi verir, mi 5 için yapılan en iyi gcam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
uyumlu configde
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
budur. LOS 17.1 de sorunsuz çalışıyor sadece gcam ayarlarından google fotoğrafları aktif edip(enable google photos) galeri olarak google fotoğrafları kullanmanız lazım los'un kendi galerisiyle uyumlu değil birde fotoğraf çektiğinizde bildirim alanında kalıcı bir kamera simgesi gözüküyordu bunuda uygulama ve bildirim ayarlarından gcamın bildirimlerini tamamen kapatarak çözdüm zaten birşeye yaramıyor. Bu gcam crdroidde en son çalışmıyordu şuan bilmiyorum, birde los ile ilgili bilgi vereyim eğer cihaz 32 gb mi5 ise pil performans ayarlarındaki yeri en sona değilde hızlı yazana getirip kullanın (yada dengelide bırakın size kalmış) en son yani performansa getirdiğinizde cihazda yavaşlama oluyor ben bu şekilde mi 5'i yaşına göre hala üst düzey bir telefon olarak sorunsuz güncel şekilde kullanıyorum
mi 5 kullananlara tavsiye ederim. Bu arada gcam için bahsettiğim sorunlar belki hiç olmayadabilir ben 1-2 ay önce kurduğumda bu sorunlar olmuştu hala oluyorsada çözümlerini yazdım zaten.