Mi 5 son sürüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

husahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi5
Konular
3
Merhaba arkadaşlar mi5 alalı neredeyse 2 ay oluyo ilk aldığımda 1.5gblik güncelleme geldi sadece ondan sonra gelmedi miui 8 global 6.11.10 beta sürümüm var sizce son sürüm mü yoksa güncelleme geldi mi? Geldiyse nasıl güncellerim yardımcı olur musunuz
Hocam sen böyle yazınca şüpheye düştüm, şöyle ki ben de alali yaklasik 3 ay oldu, aynen sizinki gibi bir kere guncelleme geldi (6.10.27 beta) bi daha da gelmedi, su anda da hala bu sürüm var, guncelleyiciyi calistirsam da bisey yok diyor, bu durumda benimki neden hiç olmazsa sizin sürüme (6.11.10) yukselmemis olabilir acaba?

buhsrags

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buhara
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Burdab bunu indirip download full romu indirip güncelliyiciden indirdiğiniz dosyayı seçerseniz son sürüme yükseltirsiniz

serhataltuntas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
mi5
Konular
1
Resurrection Rom kullaniyorum. Miui halt etmis arkadaşlar. Dddigim romu kullanin android 7 + kullanıcı deneyimi en ust seviye. Miui ye nasil katlaniyorsunuz anlamıyorum.

bizim nasıl yükleyeceğimizi anlatan bir link sayfa bişey varmı?

husahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi5
Konular
3
Burdab bunu indirip download full romu indirip güncelliyiciden indirdiğiniz dosyayı seçerseniz son sürüme yükseltirsiniz
Sağolun hocam. Peki önemli bir değişiklik var mı bildiğiniz, değer mi yükseltmeye? Ben en çok bu müzik sesinin zayıfligindan muzdaribim, onun dışında bi derdim yok aslinda

buhsrags

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buhara
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Şuanki sürüm 8.1.2.0 kararlı sürüm bu sizinki haftalık sürüm her hafta güncelleme alır.Maalesef müzikte çok fazla ses vermiyor.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam global stabil var bende miui 8 , Android 7 çıktığında stabillere gelmeyecek mi yoksa ben mı yanlış anladım ?

Stabil sürümde gelmez 7 global beta sürüm olması yüklü olması lazım cihazınızda.

husahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi5
Konular
3
Şuanki sürüm 8.1.2.0 kararlı sürüm bu sizinki haftalık sürüm her hafta güncelleme alır.Maalesef müzikte çok fazla ses vermiyor.
Peki hocam developer rom değil de stabil rom'da veya eu rom'da durum aynı mı (kulaklık sesi) biliyor musunuz?

Son düzenleme:

koko355

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koray
Cihazım
discovery
Konular
25
Merhaba arkadaşlar mi5 alalı neredeyse 2 ay oluyo ilk aldığımda 1.5gblik güncelleme geldi sadece ondan sonra gelmedi miui 8 global 6.11.10 beta sürümüm var sizce son sürüm mü yoksa güncelleme geldi mi? Geldiyse nasıl güncellerim yardımcı olur musunuz
Beyler şimdi tam olarak benim cihaza android 7 gelecek değil mi? Güncelleme almıyor da hiç telefon Android 7 çalışmalarından dolayı dediniz teyit ederseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt