Soru Mi 5 Ses Olayı

tahayusuf23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Yusuf
Cihazım
Mİ5
Konular
25
Eu rom'da aldığım ses yüksekliği ve kaliteyi Global stabil nasıl alabilirim ? Dolby atmos'u forumda bulamadım ayrıca o işe yarıyor mu başka ne yapabilirim ?

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
İyi akşamlar denedim hiçbir fark yok herhangi bir yükselme olmadı ayarlarida tek tek degistirdim malesef bos
Ayrica yüklemek için rar icindeki iki adet zip dosyasını çıkarıp uninstal silme digeri yukleme bilginize

Oyla:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
İyi akşamlar denedim hiçbir fark yok herhangi bir yükselme olmadı ayarlarida tek tek degistirdim malesef bos
Ayrica yüklemek için rar icindeki iki adet zip dosyasını çıkarıp uninstal silme digeri yukleme bilginize
Dipnot: hoparlör denendi kulaklık bakılmadi bana hoparlör lazım konuda hoparlör üstüne ztn

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Eu rom'da aldığım ses yüksekliği ve kaliteyi Global stabil nasıl alabilirim ? Dolby atmos'u forumda bulamadım ayrıca o işe yarıyor mu başka ne yapabilirim ?

dolby atmosun linkini verir misin?
Dolby Atmos forumda konusu var. Arama çubuğunu bu tip aramalar için kullanabilirsiniz. Yanlış aklımda kalmadıysa Mi4C yada Mi5 bölümünde konusu vardı.
bu zavazingoyu illa twrp le mi kurmak lazım.mi flashla olmazmı.root sart mı??*

Şart bildiğim kadarıyla. Hocam twrp kurun. İlaç gibi bir şey kurulumu da zor değil. Sonrası root, dolby vs kolay
Twrp custom Recovery'dir. İlaç ile ilgisi yok. Zip dosyaları yüklemek için Recovery kullanılır. Mi Flash ise imaj yüklemeleri için.
Çorba içmek için bıçak kullanamazsınız yada ekmeği kesmek için kaşık. Böyle düşünebilirsiniz.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Oyla:

cigarini

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
t50
Konular
6
Dolby Atmos forumda konusu var. Arama çubuğunu bu tip aramalar için kullanabilirsiniz. Yanlış aklımda kalmadıysa Mi4C yada Mi5 bölümünde konusu vardı.

Twrp custom Recovery'dir. İlaç ile ilgisi yok. Zip dosyaları yüklemek için Recovery kullanılır. Mi Flash ise imaj yüklemeleri için.
Çorba içmek için bıçak kullanamazsınız yada ekmeği kesmek için kaşık. Böyle düşünebilirsiniz.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
hocam gayet güzel açıklmışısınız.lakin hem imaj hemde zip sekilnde rom yüklmek mümkün.sağlıklı ve kolay olan hangisi???

Oyla:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Wipe dalvik yapıp tekrar flashladim ayari yaptım ses yuzde 35 artti teşekkürler dostum super!

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Hocam yazilimdan kaynakliysa bi ton güncelleme geldi de neden birisinde bile bu sorun duzeltilmedi? O zaman iddiayı değiştirelim miui yazılımcılarinin umrunda değil bu sorun diyelim, xiaomi geri beslemeleri sallamıyor diyelim.
Yazılımdan kaynakli bunun en buyuk kanitini sana soylerimde. Simdi acik konusalim mi5 en kotu yani hoparlör kalitesi, asiri kotu. Ses yuksek felanda degil. Ama global stabil dahada bi kotu. Helede kulakliktaki kalitesi berbat. Lineageosu kuran biri rom olarak sesin tadina varicaktir emin olun en iyi kalite orda.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ajanblue

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fvgfd
Cihazım
mi5
Konular
6
aslında burada hiç bahsedilmeyen miui nin kronik sorunları da var misal qc3 misal echo misal hoparlör
hiçbir romda bu problemler çözülemedi ne yazıkki
LOS kulaklıkta miui ye göre oldukça iyi hoporlörde keza öyle fakat hoparlör bariz sorunlu (sadece ses kısıklığı probleminden bahsetmiyorum aynı zamanda sesin bas/tiz/voice dağılımı da berbat)

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
aslında burada hiç bahsedilmeyen miui nin kronik sorunları da var misal qc3 misal echo misal hoparlör
hiçbir romda bu problemler çözülemedi ne yazıkki
LOS kulaklıkta miui ye göre oldukça iyi hoporlörde keza öyle fakat hoparlör bariz sorunlu (sadece ses kısıklığı probleminden bahsetmiyorum aynı zamanda sesin bas/tiz/voice dağılımı da berbat)
Miui 9 iste bi umut bekliyoruz yoksa custom romlara yonelicez

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt