Yardım Mi 5 Rehber sorunu

Mr.BedO

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bedrettin
Cihazım
Mİ 5
Konular
2
Merhabalar;

Ek'li ekran gör
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
üntülerinde olduğu gibi sistemsel yada yaptığım hatalardan dolayı sorunlar yaşıyorum.

Not;
Öncelikle telefonda 2 adet hesap kullanıyor ve 2 adet sim kullanıyorum. sim 1 için 1 hesap, sim 2 için 2nci hesap.

Sorunlar;
1 - Yeni bir numara ekledikten sonra yada mevcutta var olan bir kişinin numarası için ilk eklemede mantıken 1 numara ile girip kayıt ediyorum. İleriki günlerde resimde de görüleceği gibi kişinin detaylarına baktığım zaman birden fazla numara ismin içinde yer alıyor. Daha kısa kestirmeden anlatacak olursam, Bahadır adında oluşturduğum kişi ve numarası 1 iken ileri ki günlerde yine aynı kişinin numarası bakşa bir numara ile birleşiyor..

2 - Rehber uygulamasında bir kişi aratırken Örneğin "Gokhan" aynı isim bekli 20 kez çıkıyor, oysaki bu kişi rehberde tek seferde kayıt edildi.

3 - Bir çok kez uygulamalarda hata mesajları geliyor... ben sürekli gönderiyorum hata bildirimi olarak ancak önlem alabileceğim bir ayar varsa bilmek isterim...

Arkadaşlar ek'li dosyalarda bahsettiğim konuların hata ekran görüntüleri yer almaktadır. Konuya ilişkin bilen arkadaşların yorumlarını rica ediyorum... Çift hat ve Çift hesap 1e1 2ye2 şeklinde çalıştırmak esas hedefim, ancak sürekli bu hesaplar ve bu hatalar ile baş etmek zorunda kalıyorum. İş ve kişisel kullanımım oldukça yoğun ve bunların birbirlerinden bağımsızcasına çalışmaları benim için efektif olacaktır. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

a_satik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aks
Cihazım
Htc M7
Konular
4
Bu sorun bende de var 2 hat kullanıyorum. Numaraları Gmail hesabıma kaydediyorum. Rehber görüntüsünde sadece Gmail seçili ama isim arayınca yukarıdaki ekran görüntüsünün aynısını yaşıyorum. Çözüm bulan oldu mu acaba

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

understeer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
0
Merhaba herkese,

Mi 5s Plus kullanıcısıyım ve çift hat kullanıyorum. Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Mi cloud senkronizasyonu ve bu hesaptaki kişileri kaldırarak sorunu çözdüm.

Oyla:
Üst Alt