Yardım Mi 5 pro batarya ve arka kapak

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10
Telefon Modeli
Mi 5 pro
Bootloader Kilidi
Açık
İyi günler arkadaşlar. Elime mi 5 pro geçti aktif çalışıyor şuanda ama arka kapağı yok bantla duruyor ve bataryasının ömrü dolmuş gibi çok hızlı boşalıyor. Forumda alışveriş kısmına baktım ama bulamadım satan bir hocamız var mı? Ve deji batarya daha mi iyi oluyordu tam bilmiyorum internette dejinin sitesi var ama bilemedim. Güvendiğiniz bir satıcı veya öneriniz varsa yazarsanız sevinirim, teşekkürler.

eburoni

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hekim
Cihazım
mi8
Konular
0
İyi günler arkadaşlar. Elime mi 5 pro geçti aktif çalışıyor şuanda ama arka kapağı yok bantla duruyor ve bataryasının ömrü dolmuş gibi çok hızlı boşalıyor. Forumda alışveriş kısmına baktım ama bulamadım satan bir hocamız var mı? Ve deji batarya daha mi iyi oluyordu tam bilmiyorum internette dejinin sitesi var ama bilemedim. Güvendiğiniz bir satıcı veya öneriniz varsa yazarsanız sevinirim, teşekkürler.
Bende var satabilirim orjinal çıkma

Oyla:

eburoni

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hekim
Cihazım
mi8
Konular
0
sıfır batarya zor bulunur orjinala yakın yapıyorlar 1 ayda şişme yapar dediğim batarya temiz az kulanılmış orjinal çıkma

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıfır batarya zor bulunur orjinala yakın yapıyorlar 1 ayda şişme yapar dediğim batarya temiz az kulanılmış orjinal çıkma
Hocam orijinal bulamayacagimi biliyorum zaten ama batarya konusunda sıfır düşünüyorum deji bataryalar iyi diyorlar onu alicam

Oyla:
Üst Alt