- Adım
- Ugurcan
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 16
Bazı yerlerde geldiğini okudum fakat telefonuma güncelleme gelmedi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Evet geldi ben kullaniyorumm kararliBazı yerlerde geldiğini okudum fakat telefonuma güncelleme gelmedi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Bazı yerlerde geldiğini okudum fakat telefonuma güncelleme gelmedi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Sa. Benimki için ne yapmam lazım. Sürüm ve güncelleme olarak? Ağır gibi geldi. Kararlı olanı değil sanırım. Fastboot ile hangi sürümü indirmem gerekir.
Teşekkürler
Eğer bootloader kilidiniz açıksa ve miui 9 kararlı global sürüme geçmek istiyorsanızBu konuda fikir verebilir misiniz?
Eğer bootloader kilidiniz açıksa ve miui 9 kararlı global sürüme geçmek istiyorsanızLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedircihazınıza uygun kararlı global sürümü indirip yedeklerinizi aldıktan sonraLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirclean all seçeneği ile telefonunuza yükleyebilirsiniz![]()
İlgi ve alakaniz için teşekkür ederim. Buradan şunu da anlıyorum. Sanırım. Benim sürüm eski. Bu verdiğiniz bağlantı ile indirip. Mi flash ile yuklemem kafi son güncel sürümü için.