Mı 5 Miui 8 Nasıl Yüklenir?

balta1087

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
Sorun bu cihazda 7.2.8 yüklü. Buna Bl kilitini kaldırmadan Miui 8 yükleyebilir miyim? Denedim yapamadım. Yükluyor yeniden başlıyor ancak hep aynı kalıyor. Fastboot olmadan, Bl kilitini actirmadan yapabilir miyim? Yapabilirsem adım adım anlatabilir mısınız? Hangi linkten rom u indirecegime dair. Yanlış gitmiş miyim kontrol amaçlı.

rswarp

Morbidezza.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Kilit açmadan yapamazsınız. Hocam forumda aynı konuyu 5 defa mı açtınız? Yoksa ben mi yanlış görüyorum?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

balta1087

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:) Sonra farkettim 5 konu açtığımı. Konu oluştur deyip tepki vermeyince. BL kilidini kaldırdıktan sonra garanti biter diyorlar. Doğru mu? Galiba Çin romlu telefon bu şekilde hiçbir zaman güncelleme almaz mı? Son olarak "Miui 8 mutlaka yükle!" der misiniz? Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
:) Sonra farkettim 5 konu açtığımı. Konu oluştur deyip tepki vermeyince. BL kilidini kaldırdıktan sonra garanti biter diyorlar. Doğru mu? Galiba Çin romlu telefon bu şekilde hiçbir zaman güncelleme almaz mı? Son olarak "Miui 8 mutlaka yükle!" der misiniz? Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim.

cantara hocam Delta Servisiyle Konuştuklarını ve BL Kİlidinin Garanti Dışı Bırakmadığını Servise İletmişler. Onlarda Bundan Sonra Garanti Dışı Saymayacaklar. Çünkü Kilidi Açmak İçin Resmi Olarak Yetkiyi, Kendi Üreticileri Veriyor.

Miui 8 Öneririm. Ama Şarj Konusunda Miui v7 Daha İyidir.

Üst Alt