Yardım Mi 5 kulaklık sesini arttırma

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Mp3 leri genellikle youtube to mp3 şeklinde bazı siteler ve çeşitli apk lar ile yapıyorum.

orjinal mi piston 3 ve iphone 6 plus kulaklığı ile denesemde yeterli sesi alamıyorum.Düzenli fitness yapıyorum ve spor salonundaki müzik kulağımdaki müzikten daha çok geliyor.özellikle spordayken müzik dinlemek işkence haline geliyor benim için.

root lu olur rootsuz olur bu sesi arttırmanın bir yolu varmıdır arkadaşlar?

sorun mp3 te ise nereden indirebilirim? nasıl yapabilirim?

sorun kulaklıklarda ise ne alabilirim?

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Mi5in rom dosyasindan alindigi icin sadece mi5lerde kullanilmali, illa deneyecegim diyorsaniz full backup alıp oyle deneyeyin. Sorumluluk kabul etmem :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cevap için teşekkürler aslında sadece ses dosyası çk büyük bir sorun yaşatacağını sanmıyorum en fazla ses çıkmaz veya brick olur ki hiç sanmıyorum brick olacağını eski dosyalarla yer değiştirince sorun ortadan kalkar ama şuan zaten custom rom kullanıyorum ...

Oyla:

ihsanaltinok

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İhsan
Cihazım
LG G2 + Mi5
Konular
9
Hocam benim telefomunma da buna benzer bi sorun vardı. Telefonu ilk aldığımda kulaklık takılı iken sesi sonuna kadar açmaya çalıştığımda ekran bi ibare geliyormuş ve ben bunu farketmiyormuşum.
İbarede "ses yüksekliği kulaklarınıza zarar verebilir yine de yükseletmek istiyormusunuz" gibi bir soru çıkıyormuş. benim dikkatsizliğime geldiğinden bu yazıyı görmemişim ve gördüğümde ise kendime çok güldüm. Aceba sesi sonuna kadar açmak istediğinizde siz de de böyle bir ibare çıkıyormu ona dikkat edin. Çünkü sesin söylediğniz kadar az çıkması bana biraz olağan üstü geldi.
(Nacizane tavsiyem üstadlarımız daha iyisini bilir. Böyle küçük şeyler bazen gözden kaçabiliryor.)

Oyla:

olanoldu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
0
Başka bir forumdaki çözümü aşağıya yapıştırdım.
EU rom'da kulaklık ses seviyesinde sıkıntı yok. Global romda ses kısık. EU rom'un mixer dosyalarını atınca sorun düzeliyor. Sırf kulaklık sesi yüzünden cihazı unlock edip rootladım.

GLOBAL ROM SES YÜKSELTME
-Root gereklidir
-Root explorer veya Es dosya yönetici
-/system/etc dizinine gidin
-mixer_paths.xml,mixer_paths_i2s.xml,mixer_paths_tasha.xml dosyalarının önce yedeğini alın farklı bir yere
-Linkteki yeni dosyaları aynı dizine kopyalayın ve değişimini onaylayın
-Dosyaların izinlerini rw- r- r-olarak ayarlayın
-Yeniden başlatın cihazı

Dosyalar xiaomi.eu son sürüm'den alınmıştır

Bu işlemi Es Dosya Yöneticisinde yapmak istediğimde şöyle bir uyarı çıkıyor.
"test başarısız bu özellik telefonunuzda çalışmıyor"

Bunu nasıl aşabilirim?

Oyla:
Üst Alt