Yardım mi 5 kulaklik sesi yukseltme

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Merhaba arkadaslar,
Dun 8.1.4.0 kurdum fastboot ile temiz olsun diye.kulakliktan muzik dinleyince sesi az geliyor sonuna kadar acsamda(iphone 6 kulakligi kullaniyorum orjinal).bunu arttirmanin bi yolu yokmu? root twrp falan yaparim hani flashlanacak biseyse.bunun ses sinirini arttirmanin bi yolu elbet olmali ama bulamadim.simdiden tesekkurler

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Merhaba arkadaslar,
Dun 8.1.4.0 kurdum fastboot ile temiz olsun diye.kulakliktan muzik dinleyince sesi az geliyor sonuna kadar acsamda(iphone 6 kulakligi kullaniyorum orjinal).bunu arttirmanin bi yolu yokmu? root twrp falan yaparim hani flashlanacak biseyse.bunun ses sinirini arttirmanin bi yolu elbet olmali ama bulamadim.simdiden tesekkurler

Mi5 Pro Kullanıyorum. Mi Piston 2 İle Gümbür Gümbür Ses Geliyor. Sizde Az Geliyorsa Sitede "Dolby Atmos Fixi" Var. Onunla Sesleri Yükseltebilirsiniz.

Oyla:

Axaris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Global Romda bariz bir şekilde kulaklıkta ses az. Twrp ve Root Yukledikten sonra 3 adet China Romundan mixer dosyalarını Root Explorer gibi bir programla attıktan sonra düzeliyor

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi5 Pro Kullanıyorum. Mi Piston 2 İle Gümbür Gümbür Ses Geliyor. Sizde Az Geliyorsa Sitede "Dolby Atmos Fixi" Var. Onunla Sesleri Yükseltebilirsiniz.
nerden nasıl indirip yapıcam?

Global Romda bariz bir şekilde kulaklıkta ses az. Twrp ve Root Yukledikten sonra 3 adet China Romundan mixer dosyalarını Root Explorer gibi bir programla attıktan sonra düzeliyor
mixer dosyaları için link alabilirmiyim?

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek