T tahayusuf23 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Taha Yusuf Cihazım Mİ5 Yaş 28 Konum Elazığ Katılım 7 Kasım 2016 Konular 25 Mesajlar 171 Tepkime puanı 22 Puanları 18 12 Mart 2017 #1 Mi 5'in standart versiyonunu kullanıyorum ve Eu stable rom ile kullanıyorum o.c'lu kernel var mıdır kullanabileceğim ?
Mi 5'in standart versiyonunu kullanıyorum ve Eu stable rom ile kullanıyorum o.c'lu kernel var mıdır kullanabileceğim ?
A ajanblue Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım fvgfd Cihazım mi5 Yaş 54 Konum fgjh Katılım 21 Ocak 2017 Konular 6 Mesajlar 96 Tepkime puanı 9 Puanları 8 13 Mart 2017 #2 tahayusuf23' Alıntı: Mi 5'in standart versiyonunu kullanıyorum ve Eu stable rom ile kullanıyorum o.c'lu kernel var mıdır kullanabileceğim ? Genişletmek için tıkla ... oc li rom var fakat lga panelde restarttan sonra touchpad çalışmıyor..shutdown/open yapacağım dersen primagemini r1.3 var Oyla: Oyla 0 Downvote
tahayusuf23' Alıntı: Mi 5'in standart versiyonunu kullanıyorum ve Eu stable rom ile kullanıyorum o.c'lu kernel var mıdır kullanabileceğim ? Genişletmek için tıkla ... oc li rom var fakat lga panelde restarttan sonra touchpad çalışmıyor..shutdown/open yapacağım dersen primagemini r1.3 var
T tahayusuf23 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Taha Yusuf Cihazım Mİ5 Yaş 28 Konum Elazığ Katılım 7 Kasım 2016 Konular 25 Mesajlar 171 Tepkime puanı 22 Puanları 18 13 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ajanblue' Alıntı: oc li rom var fakat lga panelde restarttan sonra touchpad çalışmıyor..shutdown/open yapacağım dersen primagemini r1.3 var Genişletmek için tıkla ... lga panel değil benim Oyla: Oyla 0 Downvote
ajanblue' Alıntı: oc li rom var fakat lga panelde restarttan sonra touchpad çalışmıyor..shutdown/open yapacağım dersen primagemini r1.3 var Genişletmek için tıkla ... lga panel değil benim