Yardım mi 5 kendi kendine kapanma sorunu

Omeryilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5 prime
Konular
4
mrb mi 5 prime 64 gb kullaniyorum dun bolge turkiye oldugu halde guncelleme geldi 570 mb kadardi heralde 9.1.1.0 oldu kararli surum biraz daha hizlandi sanki guzel fakat hala istedigim sey olmamis olay su

telefon ekran kilidinde cebinizde acma tusuna 4-5 saniye basili kalinca telefon yeniden basliyor sifre girmeden de acilmiyor yani sim kapali kaliyor ve bunun farkinda olamiyorum bunu duzeltmenin imkani varmi yani ekran kilitliyken telefon kiliti acmadan kapanmasin !

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam telefon cebinizdeyken 4-5 saniye güç tuşuna nasıl basabiliyorsunuz. Bunun çaresi yok olamaz da zaten. Adı üstünde açma kapama tuşu. Bu sorunu güç tuşu kısmı boş olan silikon kılıf ile halledebilirsiniz bence.

Oyla:

Omeryilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5 prime
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam zaten silkon kilif kullaniyorum guc tus yeri acik olandan seffaf slikon kilif :)
nasil mi basariyorum telefon cepte oturunca cok defa basima geldi ha bu arada hic dar kot giymem nefret ederim:)
sorunu kullanici olan bende bulmussunda ben sunu soruyorum tus kilidinde olan bir telefonun guc tusuna istersen 1 dakika basili tut kapanmasi mi gerekir?
bir baskasi telefonunuzu eline alsa guc tusuna 5 saniye basili tutsa telefon kapansa hosunuza gider mi ?
diger marka telefonlarda da durum boyle midir ?

Oyla:

ferhattoker33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mİ 5 prime
Konular
0
hocam zaten silkon kilif kullaniyorum guc tus yeri acik olandan seffaf slikon kilif :)
nasil mi basariyorum telefon cepte oturunca cok defa basima geldi ha bu arada hic dar kot giymem nefret ederim:)
sorunu kullanici olan bende bulmussunda ben sunu soruyorum tus kilidinde olan bir telefonun guc tusuna istersen 1 dakika basili tut kapanmasi mi gerekir?
bir baskasi telefonunuzu eline alsa guc tusuna 5 saniye basili tutsa telefon kapansa hosunuza gider mi ?
diger marka telefonlarda da durum boyle midir ?
Evet maalesef açma kapama tuşu çok hassas en ufak bir temasta ya ekran kapanıyor yada uyanıyor. O tuzden ben güç tusu kısmı yuvası olan kılıf kullanıyorum. Kılıfın mukavemeti parmağımdaki teması tuşa iletmiyor. Ben de bu şekilde çözdüm. Yoksa dediğim gibi zırt pırt ekran uyanıyor hatta dediginiz gibi kapanma menusu bile cikiyor.

Oyla:

Omeryilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5 prime
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet maalesef açma kapama tuşu çok hassas en ufak bir temasta ya ekran kapanıyor yada uyanıyor. O tuzden ben güç tusu kısmı yuvası olan kılıf kullanıyorum. Kılıfın mukavemeti parmağımdaki teması tuşa iletmiyor. Ben de bu şekilde çözdüm. Yoksa dediğim gibi zırt pırt ekran uyanıyor hatta dediginiz gibi kapanma menusu bile cikiyor.

hocam bunu denicem eyvallah

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Aynı şeyi tavsiye eden 2 farklı kişiye 2 zıt cevap. Bu da güzelmiş. Bakalım bana nasıl bir cevap gelecek?
Güç tuşu tüm cihazlarda aynı şekilde olur. Belki cihaz kitlendi ve ekranı açılmıyor, uyanmıyor v.s. v.s. Cihazı nasıl kapatacaksınız? Tek yol güç tuşuna uzun basmak. Siz bu yolu ister bilerek ister bilmeyerek kullanırsanız cihaz sizin asıl yapmak istediğinizi nasıl anlayacak? Yani yanlışlıkla mı basıyorsunuz yoksa bilerek mi nasıl anlayacak? Tamam cihazlarımıza akıllı cihaz deniyor ama telepati kurabilen cihazlar da değil. Bunun çözümü tek. Kılıfınız yanlışlıkla basmaya engel olabilen bir kılıf olacak.

Oyla:
Üst Alt