Yardım Mi 5 kasa çerçevesinde elektrik var

hakim66

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdulhakim
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar.

Mi5 cihazımın etrafındaki metal çerçevede elektrik kaçağı var. Bu sorunu ilk olarak şarj olurken kulaklık taktığımda kulaklıktaki cızırtıdan farkettim. Şarjdan çıkarınca cızırtı kesilmişti. Az önce kontrol kalemini telefonun çerçevesine değdirdiğimde kalemdeki ışığın yandığını gördüm. Prizdeki topraklamayı kontrol ettim sıkıntı yok. Yardım ederseniz sevinirim

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
telefonu ikinci el aldiysan belki bi yerini tamir ettilerse kisa devre olabilir sifir aldiysan gonder garantoye ikinci el aldiysan muhtemelen satan kisi kabul etmez bu yuzden servise gonderip rapir tutturarak o kisiyi internet ortaminda rezil edebilirsin vs vs vs

Oyla:

hakim66

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdulhakim
Cihazım
Mi 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonu ikinci el aldiysan belki bi yerini tamir ettilerse kisa devre olabilir sifir aldiysan gonder garantoye ikinci el aldiysan muhtemelen satan kisi kabul etmez bu yuzden servise gonderip rapir tutturarak o kisiyi internet ortaminda rezil edebilirsin vs vs vs
Yok hocam 0 almıştım.
Ama sıkıntıyı az önce bulmuş olabilirim. Şarj aletinde sıkıntı var. Kendi şarj aleti Quick charge 3.0 olmadığı için başka yerden blitzpower marka qc 3.0 şarj aleti almıştım. Şarj aletinin usb girişinde usb nin dış kenarlarının değdiği yerde elektrik var ve kablonun telefona girdiği kısımda ucunun etrafında ki metal kısımda da elektrik var. Başka şarj aletinde deneyince elektrik kaçağı olmadı telefonda. Telefona zararı olur mu bu kaçağın

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
bilemicem ama boyle seyler riskdir hep zamaninda 800 liralik motorola milestone um sarjda patlamisti...

Oyla:
Üst Alt