Soru mi 5 internetle ilgili garip bir sorunum var.

i_karabiber

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Arkadaşlar herkese merhabalar.Mi 5 32gb telefonumda ilginç bir sorunum var. Şöyle ki telefon ile ilgili il merkezinde hiçbir problemim yok. İnternet hızım bağlantım gayet stabil ve iyi. hattım türk telekom. Evimde 4g ile de bağlanıyorum nete. 4g nin olmadığı yerlerde h ve h+ onda da sıkıntı yok. İlçede çalışıyorum ve ne hikmetse internete sürekli e (edge) modunda bağlanıyorum. Çekmiyordur demeyin telefonu mi 5 ve hattı türktelekom olan başka bir arkadaşımın aynı ilçede hattı h+ çekiyor. Yanımda başka bir arkdaşım var telefonu iphone ve hattı türktelekom onda da internet h+ çekiyor. Yani h ve h+ ilçede var. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Yaptığım işelmleri yazayım;
1.Ayarlardan erişim noktalarını sıfırladım-sorun çözülmedi.
2.TT Müşteri hizmetlerini aradım sorun olduğunu ilettim hattımda birkaç işlem yaptılar,sorun halloldu dediler. Sim kartımı başka bir arkdaşın telefonuna taktım h+ oluyor.Sim kartta sıkıntı yok gibi.
3.Telefonda bir sıkıntı var diyeceğim ama evde, yolda, il merkezinde hiçbir sorunum yok.Kopma, yavaş bağlantı vb. hiçbir sorun yok.
4.Telefonu sıfırladım-sorun çözülmedi

Telefona bootloader kilidini açmadan ebd den global 8.1.2.0 stabil rom kurmuştum arkadaşlar. Ondan mı diyeceğim ama dediğim gibi ilçe dışında heryerde telefonda sıkıntı yok.

Yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar. Fikirlere açığım,iyi forumlar...

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician