- Adım
- Asaf
- Cihazım
- Redmi Note 6 Pr
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 36
Bugün Gelen Güncelleme ile birlikte Nougat ile çalıştığı da söyleniyor du teyit ettirildi
Lineage OS 14.1 (çalışıyor)
Lineage OS 15.1 (çalışıyor)
Miui Pro Stable Son Sürüm (ön kamera baş aşağı)
Xiaomi.EU Developer Beta (Çalışıyor)
Global Stable (Çalışmıyor)
Omni Rom 8.1.0 Official (Çalışıyor)
Miui Pro Developer Beta Son Sürüm (çalışmıyor)
Deneyen olursa ekleyeceğim ....
V6 Final:
-----------------------------------------------------------------------------
Benim kullandığım rom: Omni Rom 8.1.0 Official
(En az Miui 8.1.4 Global Developer Yüklü olması gerekmekte yoksa hata verir yüklerken)
Mi Flashing Tool ve Global Developer Rom:
Son Versiyon Twrp:
Omni Rom 8.1.0 Official:
Open gapps 8.1:
Evet önce Eğer 8.1.4 den düşük bir global developer rom varsa veya hata verirse Omni Rom 8.1.0 Official ı yüklerken önce temiz bir şekilde fastboot romu yükleyin sonra Omni Rom 8.1.0 Official ve Gapps Kurun ve cihazı açın
Artık Nougat da çalıştığı için isteğe bağlı üst kısım
Simdi linkteki dosyaları cihaz hafızasına atın Önce Twrp ile Magisk i kurun cihazı yeniden başlatın Cihaz açılınca Magisk uygulamasına girin (eğer gözükmez ise 1-2 dk bekleyin) sonra magisk sol menüde modüller bölümüne girip aşağıda bulunan artı işareti ile camera2api-enabler.zip isimli dosyayı seçin işlem bitince yeniden başlat diyin.
Android 8.1.0 veya 8.0.0 kullanıcıları için (+ dedikten sonra açılan dosya yöneticisini kullanamayanlar için sağ üst tarafta 3 nokta var dahili depolamayı göster diyip sol menüde mi5 diyerek dahili depolamaya erişebilirsiniz)
Cihaz açılınca kullandığınız sürümün kendi kamera uygulamasını devre dışı bırakıp linkte verdiğim GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6 dosyasını kurun
kamera uygulaması kurulunca yapmanız gereken ayaralar linkte mevcuttur ekran fotoğrafı şeklinde
hayırlı uğurlu olsun...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOT: Rom stabil ben pek bir sorun görmedim tek yakaldığım sorun e-mail stock uygulaması mail içini açmıyor bende devre dışı bırakıp gmail ve Outlook uygulamasını kullanyorum
NOT 2: Konu sürekli güncellenecek yeni apk vs çıktığı zaman eklenecek
NOT 3: Kamera 7.1.2 de arka taraf stabil fakat ön kısım ters baş aşağı Duzeldi
NOT 4: Ön kamera ayna efekti yapıyor o yüzden düzeltmek için Google bir çözüm olarak snapseed uygulamasını öneriyor.
NOT 5: Şartları Sağlayan (Android Sürümü 8.0 üstü diğer Mi cihazlarında da çalışabilir çalışırsa söylersiniz editlerim)
Yeni Not: Çalışan Android Nougat surumleri deneyen olursa eklerim listeye
Magisk-camera api2 Kamera Apk ve diğer Gerekli Ekipmanlar :
PORTRE MODU SADECE İNSAN ÇEKERKEN ÇALIŞIR...
Örnek çekimler konuya yüklenecektir...
Akşam olması sebebi ile pek kimse etrafta yok o yüzden arkadaşın şu fotosunu koydum *sansürlü*
Edit: Yeni gelen guncel APK ile birlikte Artık Android Nougat sürümünde olan kullanıcılar da on kamera portre çekimi yapabilir.
Lineage OS 14.1 (çalışıyor)
Lineage OS 15.1 (çalışıyor)
Miui Pro Stable Son Sürüm (ön kamera baş aşağı)
Xiaomi.EU Developer Beta (Çalışıyor)
Global Stable (Çalışmıyor)
Omni Rom 8.1.0 Official (Çalışıyor)
Miui Pro Developer Beta Son Sürüm (çalışmıyor)
Deneyen olursa ekleyeceğim ....
V6 Final:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Benim kullandığım rom: Omni Rom 8.1.0 Official
(En az Miui 8.1.4 Global Developer Yüklü olması gerekmekte yoksa hata verir yüklerken)
Mi Flashing Tool ve Global Developer Rom:
Son Versiyon Twrp:
(3.1.2.0 olan)Omni Rom 8.1.0 Official:
Open gapps 8.1:
(son tarihli olanı seçin sonrasında arm64 ve nano paket tercihimdir.)Evet önce Eğer 8.1.4 den düşük bir global developer rom varsa veya hata verirse Omni Rom 8.1.0 Official ı yüklerken önce temiz bir şekilde fastboot romu yükleyin sonra Omni Rom 8.1.0 Official ve Gapps Kurun ve cihazı açın
Artık Nougat da çalıştığı için isteğe bağlı üst kısım
Simdi linkteki dosyaları cihaz hafızasına atın Önce Twrp ile Magisk i kurun cihazı yeniden başlatın Cihaz açılınca Magisk uygulamasına girin (eğer gözükmez ise 1-2 dk bekleyin) sonra magisk sol menüde modüller bölümüne girip aşağıda bulunan artı işareti ile camera2api-enabler.zip isimli dosyayı seçin işlem bitince yeniden başlat diyin.
Android 8.1.0 veya 8.0.0 kullanıcıları için (+ dedikten sonra açılan dosya yöneticisini kullanamayanlar için sağ üst tarafta 3 nokta var dahili depolamayı göster diyip sol menüde mi5 diyerek dahili depolamaya erişebilirsiniz)
Cihaz açılınca kullandığınız sürümün kendi kamera uygulamasını devre dışı bırakıp linkte verdiğim GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6 dosyasını kurun
kamera uygulaması kurulunca yapmanız gereken ayaralar linkte mevcuttur ekran fotoğrafı şeklinde
hayırlı uğurlu olsun...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOT: Rom stabil ben pek bir sorun görmedim tek yakaldığım sorun e-mail stock uygulaması mail içini açmıyor bende devre dışı bırakıp gmail ve Outlook uygulamasını kullanyorum
NOT 2: Konu sürekli güncellenecek yeni apk vs çıktığı zaman eklenecek
NOT 3: Kamera 7.1.2 de arka taraf stabil fakat ön kısım ters baş aşağı Duzeldi
NOT 4: Ön kamera ayna efekti yapıyor o yüzden düzeltmek için Google bir çözüm olarak snapseed uygulamasını öneriyor.
NOT 5: Şartları Sağlayan (Android Sürümü 8.0 üstü diğer Mi cihazlarında da çalışabilir çalışırsa söylersiniz editlerim)
Yeni Not: Çalışan Android Nougat surumleri deneyen olursa eklerim listeye
Magisk-camera api2 Kamera Apk ve diğer Gerekli Ekipmanlar :
PORTRE MODU SADECE İNSAN ÇEKERKEN ÇALIŞIR...
Örnek çekimler konuya yüklenecektir...
Akşam olması sebebi ile pek kimse etrafta yok o yüzden arkadaşın şu fotosunu koydum *sansürlü*
Edit: Yeni gelen guncel APK ile birlikte Artık Android Nougat sürümünde olan kullanıcılar da on kamera portre çekimi yapabilir.
Ekli dosyalar
-
Screenshot_20180124-205926.png4 MB · Görüntüleme: 412
-
Screenshot_20180124-205944.png145,1 KB · Görüntüleme: 405
-
Screenshot_20180124-205953.png2,2 MB · Görüntüleme: 401
-
Screenshot_20180124-210005.png1,5 MB · Görüntüleme: 424
-
00100sPORTRAIT_00100_BURST20180118121134588_COVER.jpg1,1 MB · Görüntüleme: 444
Son düzenleme: