bu dediginiz sitede olan surumlerle Mi ilgili daha kapsamli cevaplama imkaniniz var Mi ben biseyden anlamiyorum bu konularda
İlk başta hesabınızın onaylı hesap olması için http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi5-unlock-videolu-anlatim.5448/ Buradaanlatılanlara göre hesabınızı onaylatmanız gerekiyor.
Aşağıda yazdığım işlemlere hesap onayınız geldikten sonra başlamalısınız. Bu arada detaylı rehberler chatin_62 hocam tarafından hazırlanmaktadır. Altta yazdıklarımı yine açıklayıcı şekilde yazmaya çalışacağım ama anlamakta güçlük çekerseniz en kısa sürede yayınlanacak rehberler işinizi fazlasıyla görecektir.
Ardından verdiğim linkteki sürümü indirin.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Daha sonra telefonun hafızasına atın. Telefondan Updater uygulamasını bulun. Sağ üstteki üç noktaya basarak "Choose upgrader packet" gibi bir şey yazar. Ona basın. İndirdiğiniz dosyayı seçin. Gerekli "OK, Yes" gibi butonlara basın. Eğer buraya kadar bir sorun olmazsa telefon yeniden başlatılacak, telefonun açılması biraz uzun sürecektir. Doğrulanan hesabınızla giriş yapın telefona. Daha sonra kapatın telefonu. Bir parmağınız ses kısma tuşunu basılı tutarken diğer parmağını ile güç tuşuna basın iki üç saniye. Ekranda "Fastboot" ibaresinin göreceksiniz. Buraya kadar geldiyseniz eğer gerçekten büyük bir yeri atlattınız. Burada yine yukarda attığım linkteki gibi unlock yapacaksınız. Daha sonrasını kısa yazacağım anlamazsanız tekrar yazabilrisiniz. Dediğim gibi rehberler yolda sağolsun Ali hocam hazırlıyor. ADB'den "fastboot boot ***.img" şeklinde TWRP yükleyip ardındanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu ROM'u TWRP üzerinden cihaza yükleyebilirsiniz.
Anlatım karışık geldi ise kusura bakmayın sabah sabah anca bu kadar yazabildim. Görüşmek üzere..
Beyzakbg ByKatre
Arkadaşlar kusura bakmazsanız araya girmek istiyorum... Beyzakbg hocam hem buradan hem blogdan hem de facebook üzerinden takip edebildiğim kadarıyla Android cihazlar konusunda çok yeni tecrübesiz. Hem global veya multi rom yüklenmesi hem de imei konusunda birebir yardıma ihtiyaç duyacaktır ve özellikle imei kaydı için belirli bir miktar bütçe ayırmıştır. ByKatre hocam ise bu tarz konularda gerekli gördüğünde ücretli olarak detsek verebiliyor. Bence ByKatre hocam uzaktan bağlantı ile cihaza ait bu sorunları çözerse, bu her ikinizin de mutlu olacağı bir sonuç olurmuş gibi geliyor
Hcm etiket gibi ....Beyzakbg
Şimdilik ekte vereceğim dosya ile, rom yükleyene kadar idare etmek üzere Google Play ve servislerini sorunsuzca kullanabilirsiniz. Ben 2 gün falan Çin romunda kullandım, sıkıntı yaşamadım.
Kusura bakmazsanız bir arkadaşa yazdığım mesajı alıntı yapıyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tapatalk eklenti yapmıyor. Birazdan Web'ten girip dosyayı ekleyeceğim.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
room gelmesini beklemek zorundayim Umarim bi an once gelir cunku indirdim ve acamadim maalesef yinede cok tesekkur ederim .Beyzakbg
Şimdilik ekte vereceğim dosya ile, rom yükleyene kadar idare etmek üzere Google Play ve servislerini sorunsuzca kullanabilirsiniz. Ben 2 gün falan Çin romunda kullandım, sıkıntı yaşamadım.
Kusura bakmazsanız bir arkadaşa yazdığım mesajı alıntı yapıyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tapatalk eklenti yapmıyor. Birazdan Web'ten girip dosyayı ekleyeceğim.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Önce zipten çıkartacaksanız. Bunun için telefondan indirip mi dosya yöneticisini açın ve download klasörüne girin. Burada indirdiğiniz dosyayı bulup üzerine tıklayın. Altta extract here yazan yere tıklayın. Buraya aynı isimde bir klasör açılacak. İçine girince apk dosyasını göreceksiniz. Üzerine tıklayın ve yükleyin. Ana ekrana dönün ve en son sayfada en sonda ikonunu göreceksiniz. Üzerine tıklayıp programı çalıştırın. Sonrasında en.miui.com linkindeki resimlere göre ilerleyin. İşlemler çok basit.room gelmesini beklemek zorundayim Umarim bi an once gelir cunku indirdim ve acamadim maalesef yinede cok tesekkur ederim .