Yardım Mİ 5 Global Beta Romdan Global Kararlıya Dönme

tlt16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Note 4 n9100
Konular
1
Arkadaşlar slmlar mi 5 3/64 kullanıcısıyım beta romlardaki sorunlar yüzünden kararlı 8.1.4 e geçiş yapmak istedim bootloader kilidim açık fastboot ile miflash dan kararlı romu yükledim cihaz açılınca siyah bir ekranda Android i başlatmak için şifre girin diye bir ekran çıktı ne yapsam olmadı betaya geri dönmek zorunda kaldım yardımlarınızı rica ediyorum kararlı roma geçmek için ne yapabilirim.

nuke66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
Arkadaşlar slmlar mi 5 3/64 kullanıcısıyım beta romlardaki sorunlar yüzünden kararlı 8.1.4 e geçiş yapmak istedim bootloader kilidim açık fastboot ile miflash dan kararlı romu yükledim cihaz açılınca siyah bir ekranda Android i başlatmak için şifre girin diye bir ekran çıktı ne yapsam olmadı betaya geri dönmek zorunda kaldım yardımlarınızı rica ediyorum kararlı roma geçmek için ne yapabilirim.
Önce fastboot moddan TWRP yükle, sonra TWRP'den veri biçimlendire tıkla açılan ekranda yes yaz sonra Twrp yeniden başlat wipeleri yapıp romu yeniden flaşla

Oyla:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Konu başlıkları tamamen büyük harf ile yazılamaz. Lütfen daha dikkat edelim. İyi forumlar

Oyla:
Üst Alt