- Adım
- Eren
- Cihazım
- Mi 5 64 gb
- Konular
- 1
Arkadaşlar 2 gündür telefonum ekran kendi kendine açılıyor.
- miui pro kullanıyorum. reset vs işlemleri atıldı tertemiz.
- yakınlık sensörü vs testleri yaptım sorunsuz çalışıyor.
-nette araştırmadığım şey kalmadı. okuduğum bütün çözümleri denedim olmuyor.
- çok ilginç bişey okudum bir yerde. telefon pc ye bağlıyken bu sorun düzeliyor demişler. denedim düzeldi , pc ye bağlıyken ekran rastgele uyanmıyor.
- neden olmuş olabilir derseniz 2 gün önce telefon öndeki ahizenin oradan çok az ıslandı ama içine gitti gitmedi bilmiyorum. ama dokunmatikte olsun yakınlık sensöründe olsun hiç bir sorun yok stabil çalışıyor. ama buradan bir sorun olsa telefon pc ye bağlıyken de sorun çıkarması gerekmez miydi.. aşagıya aynı sorunu atıyorum . yardımlarınızı bekliyorum.
- miui pro kullanıyorum. reset vs işlemleri atıldı tertemiz.
- yakınlık sensörü vs testleri yaptım sorunsuz çalışıyor.
-nette araştırmadığım şey kalmadı. okuduğum bütün çözümleri denedim olmuyor.
- çok ilginç bişey okudum bir yerde. telefon pc ye bağlıyken bu sorun düzeliyor demişler. denedim düzeldi , pc ye bağlıyken ekran rastgele uyanmıyor.
- neden olmuş olabilir derseniz 2 gün önce telefon öndeki ahizenin oradan çok az ıslandı ama içine gitti gitmedi bilmiyorum. ama dokunmatikte olsun yakınlık sensöründe olsun hiç bir sorun yok stabil çalışıyor. ama buradan bir sorun olsa telefon pc ye bağlıyken de sorun çıkarması gerekmez miydi.. aşagıya aynı sorunu atıyorum . yardımlarınızı bekliyorum.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme: