Mi 5 Ekran Sararması

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Mi4 ün ekranı sarardı.Mi5 de bunun önüne geçerler diye sanmıştım.Maalesef bundan da sararıyormuş.

Gerçekten almayı düşünüyordum.Fakat artık benim için hayal kırıklığı oldu.

ibrax46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN3P
Meslek
Sağlık
Konular
12
Mİ4-C kullanıyorum ekranın aynı tarafında sararma mevcut.Xiaomi almaktan korkar oldum ,daha öncede redmi note 3g modelinde sararma olmuştu.Sanırsam kronik sorun. :(

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Ben hiç korkmuyorum. Daha önce Lg G3, Oneplus one telefonlarında da yasamistim. Mi5 de de yaşadım:) Bedevilik bende mi bilemiyorum.

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
İşin kötüsü ekran değiştirince daha rezil oluyor. Ya dokunmatik gidiyor ya şebeke ya hoparlör vs vs....

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
İşin kötüsü ekran değiştirince daha rezil oluyor. Ya dokunmatik gidiyor ya şebeke ya hoparlör vs vs....
Merhaba ,
Siz hiç mi 5 ekranı değiştirdiniz mi?
Yada değiştirttiniz mi?
Yoksa bir şekilde duydunuz mu sağdan soldan?
Duyduysanız bu değişim yapan kişinin işinin ehli olduğu konusunda bilginiz oldu mu?
Verilecek çok örnekler var

ofsevim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer sevim
Cihazım
redmi 2
Konular
13
mtk larda daha rastlamadım ekran sararmasına .snapdragon çabuk ısınıyor ve ekranı mahvediyor

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Merhaba ,
Siz hiç mi 5 ekranı değiştirdiniz mi?
Yada değiştirttiniz mi?
Yoksa bir şekilde duydunuz mu sağdan soldan?
Duyduysanız bu değişim yapan kişinin işinin ehli olduğu konusunda bilginiz oldu mu?
Verilecek çok örnekler var
Öncelikle ne bu agresif tavır onu anlamadım. Yanlış bir şey mi söyledik hakaret mi ettik anlamadım?
Konuya gelecek olursak bir sürü konu var forumda gerek burada gerek başka forumlarda ekran değişimi sonrası şu sorunu bu sorunu şeklinde, hatta bugün rastladığım bir konu (http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi4-ekrani-degistirdim-sebeke-cekmiyor.6162/) şeklinde. Evet bende mi3 ekranı değiştirttim hatta değişim yapılmadan önce forumda konu açtım(girip bakabilirsiniz) fakat aynı şekilde birçok kişi sorun çıkar diye önermedi ama dinlemedim ve değiştirttim. Hoparlörüm ve dokunmatiğim iptal oldu. Ne olursa olsun ekran değişim sonrası cihazların büyük bir kısmı(hepsi demiyorum dikkat lütfen) aynı stabilitede çalışmıyor. Burada aynı tecrübeyi yaşayan birçok arkadaş var evet belki sizde hiçbir sorun olmamış olabilir ama böyle de bir gerçek var...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Öncelikle ne bu agresif tavır onu anlamadım. Yanlış bir şey mi söyledik hakaret mi ettik anlamadım?
Konuya gelecek olursak bir sürü konu var forumda gerek burada gerek başka forumlarda ekran değişimi sonrası şu sorunu bu sorunu şeklinde, hatta bugün rastladığım bir konu (http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi4-ekrani-degistirdim-sebeke-cekmiyor.6162/) şeklinde. Evet bende mi3 ekranı değiştirttim hatta değişim yapılmadan önce forumda konu açtım(girip bakabilirsiniz) fakat aynı şekilde birçok kişi sorun çıkar diye önermedi ama dinlemedim ve değiştirttim. Hoparlörüm ve dokunmatiğim iptal oldu. Ne olursa olsun ekran değişim sonrası cihazların büyük bir kısmı(hepsi demiyorum dikkat lütfen) aynı stabilitede çalışmıyor. Burada aynı tecrübeyi yaşayan birçok arkadaş var evet belki sizde hiçbir sorun olmamış olabilir ama böyle de bir gerçek var...
Olaya yanlış taraftan bakıp yanlış şeyi eleştiriyorsunuz. Bu sorunların ekran değişimi ile hiçbir alakası yok. Arkadaş bunu söylemeye çalışıyor. Eğer sorun yaşanıyorsa bu işi yapan kişinin, işinin ehli olmaması sebebiyle yaşanıyor. Yani sorun cihazda değil, cihazı tamir eden kişidedir. Tamirci işini adam gibi yapmıyorsa telefonun ne suçu var? Tamam ekran sararması için eleştiri yapabilirsiniz eyvallah ama ekran değişince şu şu çalışmıyor diye böyle sebeplerle cihazı eleştiremezsiniz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Olaya yanlış taraftan bakıp yanlış şeyi eleştiriyorsunuz. Bu sorunların ekran değişimi ile hiçbir alakası yok. Arkadaş bunu söylemeye çalışıyor. Eğer sorun yaşanıyorsa bu işi yapan kişinin, işinin ehli olmaması sebebiyle yaşanıyor. Yani sorun cihazda değil, cihazı tamir eden kişidedir. Tamirci işini adam gibi yapmıyorsa telefonun ne suçu var? Tamam ekran sararması için eleştiri yapabilirsiniz eyvallah ama ekran değişince şu şu çalışmıyor diye böyle sebeplerle cihazı eleştiremezsiniz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim eleştrim cihaza değil ki. Benim eleştrim değişim işleminin kendisine. Eskilerin tabiriyle orijinal bir ürüne anahtar değdi mi hiçbir zaman eski performansını vermez... Bu bir gercek xiaomi ya da herhangi marka olursa olsun hepsi icin geçerli.

HakanCOSKUN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HaKaN
Cihazım
RedmiNote10Pro
Meslek
Ar-Ge Uzmanı
Konular
31
Bu arada selfie çubuğu kullandınız mı?Kullandı iseniz oda yapabilir.Yada cepte taşınması esnasında dar olan bir kısımda kalmışsa da olabilir.

Üst Alt