Yardım Mi 5 cihazım hardbrick oldu edl moda girmiyor

Kasım

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kasım
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 9.1
Telefon Modeli
mi 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Öncelikler selamun aleyküm arkadaşlar xiaomi mi 5 cihazım belirsi bir sebepten dolayı yazılımı çöküp brick oldu yalnız hiçbir şekilde bilgisayarla veri alışverişe giremiyorum edl modla test point noktalarıyla bile pc aygıt yöneticisinde telefona dair hiçbir hatalı ünlem veya driver ismi çıkmıyor telefonu Ankarada servis servis gezdiriyorum bir türlü yapan çıkmadı 14 mayıstan beridir telefon evde yatıyor forumdaki deneyimli uzman abilerimden yardımları bekliyorum teşekkürler. bu arada telefon mi logosunda takılı kalıyor fastboot ve recovery moda giriyor belirteyim

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Öncelikler selamun aleyküm arkadaşlar xiaomi mi 5 cihazım belirsi bir sebepten dolayı yazılımı çöküp brick oldu yalnız hiçbir şekilde bilgisayarla veri alışverişe giremiyorum edl modla test point noktalarıyla bile pc aygıt yöneticisinde telefona dair hiçbir hatalı ünlem veya driver ismi çıkmıyor telefonu Ankarada servis servis gezdiriyorum bir türlü yapan çıkmadı 14 mayıstan beridir telefon evde yatıyor forumdaki deneyimli uzman abilerimden yardımları bekliyorum teşekkürler. bu arada telefon mi logosunda takılı kalıyor fastboot ve recovery moda giriyor belirteyim
Bootloader kilidi açık olsaydı çok kolay olurdu her şey.
Bootloader kapalı olduğu için Edl Mode ile kurulum şart.
Forumda çok tecrübeli arkaşalar var. Konuyu görünce destek olacaklardır.

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50