Yardım Mi 5 çekim gücü

sean2645

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl Diren
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
9
Arkadaşlar mi 5 model telefonlarda çekim gücü problemi mi var? Kendi hattımı mi 5 telefonda kullanınca H+ başka telefonda kullanınca 4.5g çekim oluyordu. Ayrıca vodafone hat takılı 2 xiaomi telefon biri redmi 5 diğeri mi 5, mi 5 çoğu zaman E bazen H+ çekiyor redmi 5 ise 4.5g ve H+ çekiyor siz böyle bir sıkıntı yaşadınız mı? Bu durumun çözümü ne olabilir?

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Çevremde Bimcell dahi kullanan var. Maddiyatı yetersiz köyüne dahi gidemiyor adam. Çekim sorunu yok sürekli şehirde işi gereği. Turkcell mi kullansın bu adam asgari ücretle, 264 dolarla ne yapsın bu vatandaş. Xiaomi'nin en ucuz telefonu dahi 200 dolardan satışa çıkarken, avrupada asgari ücret yaklaşık olarak 1000 doların altında değilken Turkcell'i nasıl kullansın.

Hocam herkes istediğini kullanmakta özgürdür. biz burda operatörlerin üstünlüklerini konuşmuyoruz.
Sadece Xiaomi markasının Vodafone ile barışık bir şekilde çalışmadığını anlatmaya Çalıştık ki bunuda posttaki mesajdan anlamanızı umuyordum.
Ayrıca TT nin fiyat olarak en ucuz tarifeleri sunduğu hem Forumca hemde ülkece biliniyor. Bunun yanı sıra band20 desteği olmayan xiaomi cihazlar TT ve TURKCELL ile 4G"ye sorunsuz bağlıyken Vodafone"de ise çoğunlukla 3G baglanıyor. buradaki fark ise operatörün yaptığı yayından kaynaklanıyor. Turkcell ise hizmet olsun ses kalitesi olsun her anlamda en iyisi. Elbette ki fiyatı da ona göre yüksek.

Son düzenleme:
Oyla:

hakangur15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
REdmi
Konular
0
Hocam herkes istediğini kullanmakta özgürdür. biz burda operatörlerin üstünlüklerini konuşmuyoruz.
Sadece Xiaomi markasının Vodafone ile barışık bir şekilde çalışmadığını anlatmaya Çalıştık ki bunuda posttaki mesajdan anlamanızı umuyordum.
Ayrıca TT nin fiyat olarak en ucuz tarifeleri sunduğu hem Forumca hemde ülkece biliniyor. Bunun yanı sıra band20 desteği olmayan xiaomi cihazlar TT ve TURKCELL ile 4G"ye sorunsuz bağlıyken Vodafone"de ise çoğunlukla 3G baglanıyor. buradaki fark ise operatörün yaptığı yayından kaynaklanıyor. Turkcell ise hizmet olsun ses kalitesi olsun her anlamda en iyisi. Elbette ki fiyatı da ona göre yüksek.

Xiaomi'nin Global yani ülkemizle uyumlu olan cihazları gayet güzel Band 20 destekliyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. Ki doğru olanı da ülkemizle uyumlu versiyonu almaktır. Sonra bu telefon kötü bu öperatör çekmiyor demek, yurt dışından imei kayıtsız telefon alıp sonra telefon görüşmeye kapanınca bu ülkede özgürce telefon kullanmamıza izin verilmiyor demekten farksızdır.

Ayrıca Türk Telekomun çekim konusunda (Avea deseydik farklı daha kötü bir algı oluşacak idi) Vodafone ve Turkcell'den daha kötü olduğu da bir gerçek. O zaman bu ülkede adam akıllı telefon kullanmak isteyen birisinin maddi geliri çok iyi olmalı ve Turkcell kullanmalı gibi bir algı oluşuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Turkcell'de Volte'nin etkinleştirilememesi gibi bir durum da var Xiaomi'de ancak Vodafone'da böyle bir sorun yok.

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Xiaomi'nin Global yani ülkemizle uyumlu olan cihazları gayet güzel Band 20 destekliyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. Ki doğru olanı da ülkemizle uyumlu versiyonu almaktır. Sonra bu telefon kötü bu öperatör çekmiyor demek, yurt dışından imei kayıtsız telefon alıp sonra telefon görüşmeye kapanınca bu ülkede özgürce telefon kullanmamıza izin verilmiyor demekten farksızdır.

Ayrıca Türk Telekomun çekim konusunda (Avea deseydik farklı daha kötü bir algı oluşacak idi) Vodafone ve Turkcell'den daha kötü olduğu da bir gerçek. O zaman bu ülkede adam akıllı telefon kullanmak isteyen birisinin maddi geliri çok iyi olmalı ve Turkcell kullanmalı gibi bir algı oluşuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Turkcell'de Volte'nin etkinleştirilememesi gibi bir durum da var Xiaomi'de ancak Vodafone'da böyle bir sorun yok.
Hocam farkındaysanız Yorumda " Band20 desteği olamayan Xiaomi cihazlar " cümlesini kullandım. Kimseyi yanlış yönlendirmiyorum. Xiaomi Cihazlar ülkemize yasal olmayan yollardan girdikleri zaman "Band20" nin ne olduğunu bilmeyen arkadaşlarımız vardı. ve bundan dolayı genellikle revaçta olan cihazlar satın alınıyordu. Cihazını alipta band20 desteğinin olmadığını sonradan öğrenen kullanıcılar ise Cihazlarimiz neden 4G"ye bağlanmıyor diye söylenenler olmuştu ve bu donanımsal bir eksiklik olduğu için forumda ise bu sorunun operatör değişikliği ile giderilebilecegi Açıklaması yapıldı.
Birde adam akıllı telefon kullanmak isteyenler sadece biraz araştırma ile iyi bir cihaz sahibi olabilecekleri algısı daha ağır basıyor. Volteye gelirsek, kanaatimce çok gerekli olan bir özellik maalesef.

İyi Forumlar...

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
Turkcell e geçmemim bir sebebi de yeni kampanya çıkmış olması. Ödeyeceğim 100 TL amorti olacaktır. Önceden 85 TL olan tarife 60 TL olmuş yeni gelene. Life Cell 9 GB tarifenin ismi. Böyle bi tarife olmasa geçmezdim belki de

Oyla:
Üst Alt