Mi 5 Bildirim Gelmeme Sorunu

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Aslında şöyle; açık uygulamaların kapatılması normal. Uygulamaların bildirimleri alması için kendisinin çalışması değil, o uygulamanın notification / bildirim servisinin çalışması yeterli. Bunun için de bir tane servis yetiyor.
Arkaplanda çalışan şeylerden kastımız zaten servislerdir. Bazen servisler izinli olduğu halde sorun olabiliyor. O zaman da multitasking ile (uygulamanın kendisinin açık kalması için) kullanmak için Recent menüsünden kilitleme yapılır.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ziinal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ziya
Cihazım
yok
Konular
4
arkadaşlar bildirimler geliyor onda sorun yokta sizde de instagramdan birisi size yazdığınızda yada size yorum yapıldığında bildirim ışığı yanıyor mu ? bende bildirimi geliyor ama ışığı yanmıyor. (whatsapta mailde mesajda bildirim ışığı yanıyor )

koko355

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koray
Cihazım
discovery
Konular
25
arkadaşlar bildirimler geliyor onda sorun yokta sizde de instagramdan birisi size yazdığınızda yada size yorum yapıldığında bildirim ışığı yanıyor mu ? bende bildirimi geliyor ama ışığı yanmıyor. (whatsapta mailde mesajda bildirim ışığı yanıyor )
Ayarlar>uygulamalar>instagrama tıklayın ordan bildirimler seçeneğine ordan altlarda bildirim ışığı var onu aktif edin

Blackson74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
SonOfBlack
Konular
0
yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum, tüm ayarlar açıkken bile bildirim gelmesine rağmen (mesaj sesi de) bildirim ışığı yakmıyor, eskiden yakıyordu, sürüm ile ilgili olabilir

Üst Alt