İnceleme Mi 5 Android 7.0

1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilyas
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Kardeşim ben hepsiburada dan aldım güncelleme filanda alıyor güncelleyiciden sahte rom değil anlaşılan benimki de bu son gelen android 7 yi global beta kullananlar alabiliyor anladiğım peki normal global roma ne zaman gelecek bu güncelleme bir bilgin var mı?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herhangi bir bilgim yok nezaman gelir diye.

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Ekran süreni görüntü olarak atabilirmisin çünkü gerçekten ilginç değerler almış cihazınız.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

65 den 50 ye bu saatde dustu. Uyudum sarja takmadim ordada 3 dusmus okadar. 15 saatdirde sarj etmiyorum. Bu gidisle cihaz 2 gunu 65 dolulukla gorur. Bide pil tasarrufu ile sen dusun.

Cihazimda 64 luk surum.

Son düzenleme:

1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilyas
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Kardeşim ben hepsiburada dan aldım güncelleme filanda alıyor güncelleyiciden sahte rom değil anlaşılan benimki de bu son gelen android 7 yi global beta kullananlar alabiliyor anladiğım peki normal global roma ne zaman gelecek bu güncelleme bir bilgin var mı?

hayırlısı bakalım güncelleme daha gelmedi bize :)
Beta sürüm kullanan arkadaşlar haftalık güncelleme alır. Rom un üzerinde çalıştıkları için.Arzu ederseniz sizde global siteden haftalık beta sürümü indirip kurabilirsiniz.;)

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
hem boş rom diyorsun hemde övüyorsun. miui bir arayüzdür android 17de olsa miui arayüzü değişmediği için farkı anlayamassın ama android güncellemesi pil süresi, uygulama yükleme süreleri vs yüzlerce iyileştirme yapıyor arkaplanda. Yani yeni versiyon her zaman daha iyidir önemli değildir diyenlere inat. mi4c ve mi note pro beta testleri yakında başlayacak diye duydum bekliyoruz.

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
2. Sarjda nasıl olur acaba ? Geliştirici romuna ilk gectigimde (surumu hatirlamiyorum) 7 saat ekran süresi almıştım. 2. Sarjda 5 saate düşmüştü ekran süresi. Şunu bi deniyeyim meraklandirdin beni :)

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
2. Sarjda nasıl olur acaba ? Geliştirici romuna ilk gectigimde (surumu hatirlamiyorum) 7 saat ekran süresi almıştım. 2. Sarjda 5 saate düşmüştü ekran süresi. Şunu bi deniyeyim meraklandirdin beni :)
Sarja takarsam 2.ci defa atarim sana :D

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
hem boş rom diyorsun hemde övüyorsun. miui bir arayüzdür android 17de olsa miui arayüzü değişmediği için farkı anlayamassın ama android güncellemesi pil süresi, uygulama yükleme süreleri vs yüzlerce iyileştirme yapıyor arkaplanda. Yani yeni versiyon her zaman daha iyidir önemli değildir diyenlere inat. mi4c ve mi note pro beta testleri yakında başlayacak diye duydum bekliyoruz.
Miuinin arayuz oldugunu zaten biliyorum. Android 7 de asistan oldugunu soylediler. Asistan bulunmamakta. Herhangi bir degisimden kastettigimde hizli cevaplama cift ekran gibi ozelliklerin bulunmamasi.

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Birsey farkettim. Barkod tarayiciyi felanda kaldirmislar.
Son uygulamalarada aşırı sevindim. Cok güzel olmus. O hantallik gibi seyler yok.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Miuinin arayuz oldugunu zaten biliyorum. Android 7 de asistan oldugunu soylediler. Asistan bulunmamakta. Herhangi bir degisimden kastettigimde hizli cevaplama cift ekran gibi ozelliklerin bulunmamasi.

bunların hepsi var ama xiaomi kendi arayüzüne ayarlamiyor malesef. android 4 ile falan gelen kilit ekranından bildirim silmeyi daha gecen hafta eklediler romlarina malesef. uygulamalarin hizli yuklenmesi bile gelse benim icin iyidir, facebook güncellemesi abartiz 5 dakika sürüyor

Üst Alt