- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 346
Henüz bilgim yok. Bakalım...Bugün dağıtılacak diye global forumda yazılar okudum doğrumudur.
Henüz bilgim yok. Bakalım...Bugün dağıtılacak diye global forumda yazılar okudum doğrumudur.
4g nin herzaman cektigi yerdeyim. Forum istanbulun orda oturuyorum 175 mgbt hiz goruyor. Vede kullanimlarimdada zaten cihazi bosta birakmiyorum. Araliksiz test amacli 3 saat ttuyorum gezinip video oyun oynuyorum. Yuzde kac indigine gorede soyluyorum.Böyle pil ölçümü nasıl yapılır?
1 saatte %1 düşüyorken bir bakıyoruz 2. 1 saatte %5 düşmüş. Daha sonra yarım saat daha kullanmışsınız bu yarım saatte de %6 daha düşmüş. Yani saatte %12 yapar. 15dk daha kullansanız, bu 15dk içinde de herhalde %10 falan düşecek ti.
Arkadaşlar böyle ölçümlerin bir manası yoktur. Pilinizi şarj edecek ve bitene kadar da şu kadar oldu, bu kadar oldu demeyeceksiniz. Pil %5 yada %10lara geldimi bakarsınız istatistiklere, paylaşırsınız ekran görüntülerini olur biter.
Şunu asla unutmayın ki, bunlar bile bir delil değildir. 1 saat 4G'nin az çektiği bir yerde durursunuz, yüksek güçten dolayı pilinizi sistem götürür. Aynı şekilde aynı şeyleri yaptığınız halde birgün 10 saat ekran süresi alırsınız, diğerinde 6 saat. Pili çok kafaya takmayın.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Gapps yanlis kurmadin insallah. Hangisini kurdun. Cm14.1 mi cm13 mu. Cm14.1 de arm64/7.1.1/picoMerhaba, rom u bende kurdum şimdi. google play store hata veriyor, bağlanmıyor. normal mi?
Hangi romdan bahsediyorsun kardesim sen. Miui nougat diyorsan. Temiz kurulum yapicaksinki googlr hata vermesin.Linkteki romu indirip fastboot ile kurdum, yanlış mı yapmıştım?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Bende oyle olmadi suana kadar valla. Saat ayarlarina gel su sureden sonra sessize ali kapat.Cm 14.1 de tuşları ayarladıktan sonra şuan gayet güzel ve stabil oldu. Yalnız bulduğum bir hatayı yazayım;
Telefon kapalı iken alarm çalması için açılıyor fakat alarm kaçırıldı diyor. Telin 1dk önce açılması sanırım sorunu çözecek.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi