Soru Mi 5 Anakart Nereden Bulurum?

yusufdj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stock rom
Telefon Modeli
Mi 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, başlıktanda anlayacağınız üzere Mi 5 Anakartı arıyorum nereden temin edebilirim acaba?

yusufdj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
9
Hocam telefonu soguk bir yere koyup o alanda kullanmayi ve acmayi denermisiniz ? Eger Sogukta calisir ise size cozum onerisi sunma sansim var.

Hocam bu dediğinizi yaptım önceden telefon açıldı fakat 5 saniye sonra tekrar kapandı

Oyla:

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
De
Hocam tahminime göre benim anakartta önceki arkadaşların mesajlarında görmüştüm power entegresi falan varmış o sorun çıkartmış olabilir diye düşünüyorum
Dedigim gibi hocam gosterin işin ehli bir telefoncuya parca sikintisi olursa vereyim size makul bir fiyata evde yatacagina hem size hemde bana faydasi dokunsun.

Oyla:

yusufdj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
9
De

Dedigim gibi hocam gosterin işin ehli bir telefoncuya parca sikintisi olursa vereyim size makul bir fiyata evde yatacagina hem size hemde bana faydasi dokunsun.

Öyle yapacağım hocam dönüş yaparım size.

Oyla:

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
Hocam tahminime göre benim anakartta önceki arkadaşların mesajlarında görmüştüm power entegresi falan varmış o sorun çıkartmış olabilir diye düşünüyorum
Hocam sizin sorun power entegresinden değildir çünkü power ic den olan cihazlar hiç tepki vermiyor bence iyi bir telefoncuya verin incelesin, anakart nereden baksanız 500-600₺ imei kayıtta o kadar var bide pasaport bulmanız lazım yani anakart almak hiç bir türlü değmeyecek. tabi karar sizin ...

Oyla:

yusufdj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
9
Hocam sizin sorun power entegresinden değildir çünkü power ic den olan cihazlar hiç tepki vermiyor bence iyi bir telefoncuya verin incelesin, anakart nereden baksanız 500-600₺ imei kayıtta o kadar var bide pasaport bulmanız lazım yani anakart almak hiç bir türlü değmeyecek. tabi karar sizin ...

Bir türlü anlam veremedim bende hocam bulunduğum bölgede iyi bir telefoncuda yok ortada kaldım yani anlayacağınız:)

Oyla:

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
İstanbulda xiaomiteknik var internetten bakarsaniz sitesinde bir cok cihazi diriltmişler tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt