Mİ 5 almak istiyorum, ama ??

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Bende mi5 aldim 3 gün oldu flashlighti açtığımda telefon kapanıp tekrar açılıyor
Ben ankarada yım kardeş cihazını ulaştırırsan adam akıllı yazılım yükler sıkıntılarını düzeltirim

01mrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5 64GB
Meslek
Satınalma
Konular
2
Cepport araştırdığım kadarı ile kötü sabıkaya sahip bir satıcı, bu konuda nasıl güvenilir bilemedim.
Birçok kişi gözün kapalı al diyor ama ben yaptığım araştırmalar sonucu acaba diyorum şuanda.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cepport araştırdığım kadarı ile kötü sabıkaya sahip bir satıcı, bu konuda nasıl güvenilir bilemedim.
Birçok kişi gözün kapalı al diyor ama ben yaptığım araştırmalar sonucu acaba diyorum şuanda.

Hocam cepport'un geçmiş dönemde LG cihazlarla ilgili sorunları olmuş, haklısınız ancak bir süredir sisitemiz ve cepport işbirliği devam ediyor ve hiç bir mağduriyet yaşanmadı. Eğer ki güven sorununuz varsa ben de kefil olabilirim, yaşayabileceğiniz her hangi bir sıkıntıda direk benimle iletişime geçebilirsiniz.

01mrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5 64GB
Meslek
Satınalma
Konular
2
Hocam cepport'un geçmiş dönemde LG cihazlarla ilgili sorunları olmuş, haklısınız ancak bir süredir sisitemiz ve cepport işbirliği devam ediyor ve hiç bir mağduriyet yaşanmadı. Eğer ki güven sorununuz varsa ben de kefil olabilirim, yaşayabileceğiniz her hangi bir sıkıntıda direk benimle iletişime geçebilirsiniz.
siz kefil oluyorsanız o zaman almak şart oldu, teşekkürler. :)

Miniderin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
derin
Cihazım
s6
Konular
0
Aslında güzel cihaz, hayırlı olsun şimdiden o zaman

01mrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5 64GB
Meslek
Satınalma
Konular
2
Şimdiden cihazınız hayırlı olsun hocam :)
çok teşekkür ederim. Cihazı aldım 64GB, nereden başlayacağımı bilemedim, ilk olarak güncelleme yaptım, şimdi forumu kurcalıyorum ama biraz kayboldum :)

Üst Alt