Mİ 5 almak istiyorum, ama ??

erdistanbul

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdi
Cihazım
iphone 5
Konular
18
Arkadaşlar merhaba
Çook uzun yıllar ıphone 3, 4 , 5 ve 5s' olmakla beraber sureklı ıphone kullandım hatta demem o ki ekranı bataryassı tuşları kamerası vs hep kendım degıstırmeye baslamıtım okadar uzmanlasmıstım yani, daha sonra en son kullandıgım 5s kayboldu ve bende evdekı atıl durumda olansamsung s4'ü kullanmaya basladım, ama telefon artık SOS verir durumda
Yeni bir telefon almak istiyordum ve araştırmalarım sonucu 1000- 1100 TL bandında sanırım mantıklı olarak mi5 çarpti gözüme ,
kesınlıkle ıphone falan kıyaslama gıbı bı düşüncem yok ama benim kafamı ennn çok kurcalayan şey şu rom,unlcok vs vs gıbı hiç mi hiç tanımadıgım terımler ve olaylarr olması
forumda surekli
- bende 6,1332 rom var bu son guncellememı
- benım rom eu
-recovery ile yap
-bootlooader var galiba
- benım rom beta
-bence global rom yukle
-hayır miui rom daha iyi
-uncluksuz drive falan yapılıyomu gibi
sorular görmek ben korkuttu
hiiiiiiiç duymadıgım olaylar olması ben mi5'ten aşırı sekılde soguttu
Telefon alıp yoluma bakmayı düşünüyorum ama bu forumda gördüğüm kadarıyla mi5 cok guzel mantıklı hızlı kalıtelı ve uygun bı telefon ama yazılım olarak kafalar hep karışık =(

demem o ki 2-3 haftadır ha aldım ha alacam deyip gittigidiyor magazanızdan sepete ekleyıp ekleyıp kafamdakı soru ısaretlerınden dolayı vazgectım mi5in rom unlck miui global beta gibi problemlerle karşılaşma korkusu benı halaa düşündürüyor

Son düzenleme:

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Hocam sayfamizin satış sitesi mevcuttur oradan gözün kapalı al gerisini düşünme derim başka birşey de demem selametle

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Fiyat ve Performans bakımından mi5 i tek geçerim. Korkularını anlamakla beraber alacağın global yüklü cihazı kullanacak ve zaman zaman otamatik felen güncellemeleri yükleyeceksin. Kullandıkça da ios yazılımını kafanda çok büyüttüğünü anlayacaksın kardeşim. Tabi bunlar benim düşüncem ancak uzun süre iphone kullanan biri olarak ve 2 yıldır da xiaomi kullanarak bu düşüncemi sizle paylaşyorum. Karar sizin...

erdistanbul

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdi
Cihazım
iphone 5
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sayfamizin satış sitesi mevcuttur oradan gözün kapalı al gerisini düşünme derim başka birşey de demem selametle
hocam bende öyle yapmayı düşünüyordum hatta cepporttan alcaktım sora degerlı bır admınle gorusup sırkecıdekı magazanın adresını aldım gıtmek ıcın okadar arastırdım yani fakat sıteden alan bır arkadas gecen gun bu rom denılen seyın soylendıgı gıbı cıkmadıgını fake rom vs gıbı bısıy cıktıgını yazmıstı foruma

erdistanbul

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdi
Cihazım
iphone 5
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat ve Performans bakımından mi5 i tek geçerim. Korkularını anlamakla beraber alacağın global yüklü cihazı kullanacak ve zaman zaman otamatik felen güncellemeleri yükleyeceksin. Kullandıkça da ios yazılımını kafanda çok büyüttüğünü anlayacaksın kardeşim. Tabi bunlar benim düşüncem ancak uzun süre iphone kullanan biri olarak ve 2 yıldır da xiaomi kullanarak bu düşüncemi sizle paylaşyorum. Karar sizin...
değerli yorumun için teşekkür ederim sitenin satış sayfasındanmı aldınız telefonunuz yoksa farklı bır yerden mı?

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Arkadaşlar merhaba
Çook uzun yıllar ıphone 3, 4 , 5 ve 5s' olmakla beraber sureklı ıphone kullandım hatta demem o ki ekranı bataryassı tuşları kamerası vs hep kendım degıstırmeye baslamıtım okadar uzmanlasmıstım yani, daha sonra en son kullandıgım 5s kayboldu ve bende evdekı atıl durumda olansamsung s4'ü kullanmaya basladım, ama telefon artık SOS verir durumda
Yeni bir telefon almak istiyordum ve araştırmalarım sonucu 1000- 1100 TL bandında sanırım mantıklı olarak mi5 çarpti gözüme ,
kesınlıkle ıphone falan kıyaslama gıbı bı düşüncem yok ama benim kafamı ennn çok kurcalayan şey şu rom,unlcok vs vs gıbı hiç mi hiç tanımadıgım terımler ve olaylarr olması
forumda surekli
- bende 6,1332 rom var bu son guncellememı
- benım rom eu
-recovery ile yap
-bootlooader var galiba
- benım rom beta
-bence global rom yukle
-hayır miui rom daha iyi
-uncluksuz drive falan yapılıyomu gibi
sorular görmek ben korkuttu
hiiiiiiiç duymadıgım olaylar olması ben mi5'ten aşırı sekılde soguttu
Telefon alıp yoluma bakmayı düşünüyorum ama bu forumda gördüğüm kadarıyla mi5 cok guzel mantıklı hızlı kalıtelı ve uygun bı telefon ama yazılım olarak kafalar hep karışık =(

demem o ki 2-3 haftadır ha aldım ha alacam deyip gittigidiyor magazanızdan sepete ekleyıp ekleyıp kafamdakı soru ısaretlerınden dolayı vazgectım mi5in rom unlck miui global beta gibi problemlerle karşılaşma korkusu benı halaa düşündürüyor

Hocam site üzerinden satılan ürünü alın benim bildiğim ve araştırdığım kadarıyla global rom ile geliyor yani unlockla romla vs uğraşmıyorsunuz size hazır olarak geliyor sim kart tak kullan yani. Mi5 konusunda ise kesinlikle doğru yoldasınız bu fiyat bandinda artık çok klişe olacak ama bulunamayacak bir cihaz..

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
değerli yorumun için teşekkür ederim sitenin satış sayfasındanmı aldınız telefonunuz yoksa farklı bır yerden mı?
Ben çinden getirttim cihaz hakkında her türlü teknik işlemi biliyorum bunun rahatlığı ile her türlü işlemde risk aldım ve cihaz her yönü ile 5 yıldızı hak ediyor. Alın kullanın her türlü teknik konuda yardımcı olabilirim...

Gokhanoguz60.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi5
Konular
1
Bende mi5 aldim 3 gün oldu flashlighti açtığımda telefon kapanıp tekrar açılıyor

esendağlı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi5 32 GB
Konular
1
Valla bu sitede satılanları bilemem ama ben hb den aldım üzerinde yarım yamalak türkçe olan bir fake rom yüklü geldi, bende bu işlerden hiç anlamadığımdan dolayı bu sitedeki bütün anlatılanları yapmaya çalıştım ama olmadı o yüzden servise göndereceğim yarın.

Üst Alt