Mi 5 aldım sorularım var

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Global versiyon yüklü değilse Google servis ve uygulamaları yoktur. Uygun Gapps paketi yüklemeniz gerekiyor.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Selam hocam, resmi siteye baktımda sadece çin romu var, mi 4s ve mi5 için global rom gelmesi çok gecikirmi acaba? Bir bilginiz varmıdır?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Herhangi bir zaman, tarih bilgisi yok. Xiaomi.eu bunlar için de rom veriyor.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Çift tıklama roma dahil edilebiliyor ama şarjdan ödün vermeniz lazim. Ayrıca rehberde çağırma olayı mevcut isim ve soyadının baş harflerinin olduğu tuşlara basınca ilgili isimleri getiriyor. Bilgim dahilinde miui yi savunuyorum ama her telefonda olduğu gibi xiaomi nin de eksikleri var önemli olan bunları azaltmak ben LG g4 den çok umutluydum g2 ve g3 ten sonra ama LG bekleneni vermedi o sırada mi yi keşfettim umarım xiaomi aynı hataya düşmez. İyi geceler...
Merhaba hocam
Söylediğiniz gibi ad soyad harflarine bastığımda da alakasız kisiler geliyor.
Yani olmuyor.
Bende lg g3 vardı sarjından dolayı satıp oneplus one almıştım. ONEPLUS one telefınundan cok memnun kalmıştım.
Denize dusurunce yenisini almak durumunda kaldım xiaomi markasını duymuştum. Şansıma bulundugum yerde buldum ve aldım.
BU telefon da guzel. Keske home fızıksel tusu olmasaydı mesala. Kullanılan bır tus ve zamanla bozulma ıhtımali olabiliyor. Gelelim romuna.
ROmda fena degil ama ya daha önce kullanmadıgımdan aradığım seyleri hemen bulamıyorum.
Cıft tıkla ozellıgı ile eski telefonumda cok sarj yemıyordu. Yanı hıssedılmıyordu. Bunda da hıssedılmez sanırım. Ama anladıgım kadarıyla roma sonradan eklenebiliyor. Ve her kullanıcıda bu işleri yapamayabilir.
Cynogenmod bir el atsa su telefonun yazılımına emın olun birçoğunuz mıuı den daha stabil ve kullanışlı oldugunu goreceksınız.

Son düzenleme:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
O rehber olayı bende oluyor ama sizde olmamasına şaşırdım. Xiaomi.eu ROM'u kurarsanız Türkçe olacaktır. :)

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Rehber den çağırma oluyor hocam.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-03-21-08-31-13_com.android.contacts.jpg
    Screenshot_2016-03-21-08-31-13_com.android.contacts.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 62

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Merhaba
Bilgin icin tesekkur ederim.
Bankong dan mbk mağazasından 16100 baht yani 465 dolara 1385 tl ye aldım. 32 gb versiyonu.
Güle güle kullanın hocam. Fakat kafamda oldukça soru işaretleri belirdi. Bunları yazmadan edemeyeceğim.
Bildiğim kadarıyla Tayland, Xiaomi'nin resmi olarak satış yaptığı bir ülke değil. Ne zaman telefonları Xiaomi 'den satın aldılar da Çin dışında hem de mağazada satmaya başladılar?
Diğer bir husus, telefon 32GB olduğuna göre 1.999 Yuan yani 308$'lık olan model. 465$'a almak bana hiç mantıklı gelmedi. Elbetteki para sizin, 1000$'a da alsanız kimse birşey diyemez. Ben sadece düşüncemi belirttim.

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
O rehber olayı bende oluyor ama sizde olmamasına şaşırdım. Xiaomi.eu ROM'u kurarsanız Türkçe olacaktır. :)
merhaba ,
soylediginiz siteye baktım. fakat mi5 icin romu bulamadım.
mumkunse romun linkini verirmisiniz?

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Güle güle kullanın hocam. Fakat kafamda oldukça soru işaretleri belirdi. Bunları yazmadan edemeyeceğim.
Bildiğim kadarıyla Tayland, Xiaomi'nin resmi olarak satış yaptığı bir ülke değil. Ne zaman telefonları Xiaomi 'den satın aldılar da Çin dışında hem de mağazada satmaya başladılar?
Diğer bir husus, telefon 32GB olduğuna göre 1.999 Yuan yani 308$'lık olan model. 465$'a almak bana hiç mantıklı gelmedi. Elbetteki para sizin, 1000$'a da alsanız kimse birşey diyemez. Ben sadece düşüncemi belirttim.

merhaba,
satis yapılan yer bankong da mbk avm nin en ust katında 100 lerce ufak dukkan var. yani oyle media markt tarzı buyuk yerler degıl. muhtemelen el altından getirilip satıyorlar. o an elimde telefonum olmadıgından oradan bunu kredi kartımla aldım. aslında pesın fıyatı 15700 baht dı. kredi kartı ile alınca %5 fark koydular 16100 baht olarak kredi kartından cekildi. yapı kredi bankası 16100 bahtı 465 dolar yansıtıp onuda 1385 tl olarak kartıma yansıtmıs. o an 3-5 ın pazarlıgını yapamadım. mecburen aldım. zaten cihazıda orada zor buldum. 20-30 dukkana sordum. 5-10 m2 lik dukkanlar bunlar.

Üst Alt