Çift tıklama roma dahil edilebiliyor ama şarjdan ödün vermeniz lazim. Ayrıca rehberde çağırma olayı mevcut isim ve soyadının baş harflerinin olduğu tuşlara basınca ilgili isimleri getiriyor. Bilgim dahilinde miui yi savunuyorum ama her telefonda olduğu gibi xiaomi nin de eksikleri var önemli olan bunları azaltmak ben LG g4 den çok umutluydum g2 ve g3 ten sonra ama LG bekleneni vermedi o sırada mi yi keşfettim umarım xiaomi aynı hataya düşmez. İyi geceler...
Merhaba hocam
Söylediğiniz gibi ad soyad harflarine bastığımda da alakasız kisiler geliyor.
Yani olmuyor.
Bende lg g3 vardı sarjından dolayı satıp oneplus one almıştım. ONEPLUS one telefınundan cok memnun kalmıştım.
Denize dusurunce yenisini almak durumunda kaldım xiaomi markasını duymuştum. Şansıma bulundugum yerde buldum ve aldım.
BU telefon da guzel. Keske home fızıksel tusu olmasaydı mesala. Kullanılan bır tus ve zamanla bozulma ıhtımali olabiliyor. Gelelim romuna.
ROmda fena degil ama ya daha önce kullanmadıgımdan aradığım seyleri hemen bulamıyorum.
Cıft tıkla ozellıgı ile eski telefonumda cok sarj yemıyordu. Yanı hıssedılmıyordu. Bunda da hıssedılmez sanırım. Ama anladıgım kadarıyla roma sonradan eklenebiliyor. Ve her kullanıcıda bu işleri yapamayabilir.
Cynogenmod bir el atsa su telefonun yazılımına emın olun birçoğunuz mıuı den daha stabil ve kullanışlı oldugunu goreceksınız.