Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 5 10.0.1.0 / 9.6.2.0 Global Stable Rom / 8.11.22/8.11.15 Global Beta Rom ( Güncel )
Kurdum tabiki. Stabilite ve performans açısından iyi. Pil performansını konuşmak için acele açıkçası bir şey demek konusunda.
WhatsApp bildirim problemini çözmüşler.
Bildirim ışığı yanıyor artık Global Stable Rom'da.
Güncellemeyi dün gece yaptım ben de. Whatsapp bildirim ışığı sorunu çözülmüş. Ama 9.6.1.0 da Whatsapp bildirim sesini değiştirince tek mesaja iki mesaj sesi geliyordu, bu güncellemede de bu hata devam ediyor. Aynı zamanda beklemede çok şarj yiyor. Görsele ekledim.
Güncellemeyi dün gece yaptım ben de. Whatsapp bildirim ışığı sorunu çözülmüş. Ama 9.6.1.0 da Whatsapp bildirim sesini değiştirince tek mesaja iki mesaj sesi geliyordu, bu güncellemede de bu hata devam ediyor. Aynı zamanda beklemede çok şarj yiyor. Görsele ekledim.
Bende böyle bir problem yok birden fazla ses değiştirerek test ettim ses sorunu çözülmüş.
En güncel WhatsApp uygulamasıyla test edin tekrar ve Rom kurulumu sonrası mutlaka bir defaya mahsusta olsa Fabrika ayarlarına temizle yapın.
Şarjda şu an memnunum ben beklemede hiç o değerlerde yemiyor.
Geri çekilmesinin sebebini bilemiyorum.
Ben şu an bir sorun görmedim Rom'da.
Kurmak isterseniz Recovery link paylaştım.
Kurabilirsiniz Güncelleyici üzerinden veya TWRP üzerinden.