chatin_62' Alıntı:
mert25' Alıntı:
cevabına hayret etmedim desem yalan olur.
İşin açıkçası ben de bu kadar alınganlık göstermenize hayret ettim.
Ben kötü birşey yazmadım ki. Ben içinizden geçene göre değil, yazdığınız cümleye göre birşeyler yazabilirim. Takdir edersiniz ki düşüncelerinizi bilemem. Verilen cevaplara "ama o ilanda 4G yazıyordu" şeklinde yapılan bir itiraza başka nasıl bir cevap yazılabilirdiki? Yazdığınız bu cümle gösteriyor ki satıcıya "niçin ilanda 4G yazdığı halde 3G modeli gönderdiniz" şeklinde sormak aklınıza gelmemiş. Bunda kötü birşey de yok. Gayet insani bir durum. Ben de bunu hatırlattım sadece. Hatırlatma olduğunu da "değil mi" kalıbı ile belirtmiştim. Ardından da asıl sorunuza karşılık birşeyler yazdım. Bu da herhangi bir ard niyetimin olmadığının bir göstergesidir.
Buna rağmen, halen daha niçin alındığınızı anlamadım ama istemeden de olsa sizi kırdıysam özür dilerim.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
yok hocam, ortada kırılma ya da alınganlık yok, sadece hayret etmiştim o kadar, aslında bu çok da önemli değildi fakat dayanamadım yazdım
, canınız sağolsun, özürlük bir durum yok yani.
bu arada benim atladığım bir durum var, galiba Türkiye'ye 4g gelmeyecek, doğrudan 5g ye geçilecek. bu yönde haber okumuştum. bu durumda bizim mi4 ler 5g yi göremeyecek değil mi? yani 5g versiyonlu mi4 üretilmesi çok zor gibi.