MI 4W DOKUNMATİK VE NAVİGASYON SORUNU VE ROM YARDIMI..!

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ben sadece build.prop değiştirerek aktif edebiliyorum.

konuda framework.apk 'nın da düzenlenmesi gerekli diyor.
ikisi birden mi yapılmalı yoksa sadece build.prop'a alternatif mi?

ben neden sadece build.prop düzenlediğimde sanal tuşları aktif edebiliyorum çoğu cihazda?

Hocam açıkçası Xiaomi cihazlarda hiç değiştirmedim ama Nexuslarda yanlış hatırlamıyorsan framework değiştirme yapılmadığında ekran boyutu küçüldüğü için görüntüde kayma oluyordu. Sanal tuş açılıyordu ama görüntü biraz sıkılaştırılmış gibi oluyordu (16:9 görüntüyü 15:9 monitörde tam ekran izlemek gibi...) Belki son sürümler düzeltilmiştir ve sadece bulid.prop düzenleyerek sorunsuz yapılabiliyordur, uzun zamandır denemedim. Konu da oldukça eski haqanguven hocam da eski sürümler için yazmış olabilir.

Neyse çok uzattım eğer siz sadece buil.prop düzenleyerek yaptıysanız oluyordur, framework'e gerek yok o zaman :) build.prop'a "qemu.hw.mainkeys=0" kodu eklenmesi yeterli diyelim.

selimdilli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kelebek
Cihazım
oneplus one
Konular
1
s.a yardımlarınız ilgi alaka için çok teşekkür ederim..siteye bamdan kadıkoye 250 tl orjınal cam ve degısımı yaptırdım daha elıme aladım teli maalesef nsıp olmadı ıslerden gıdıp alabılmek .. dogru olanı yaptım anırım ekranı degıstrmek ıle.. mıuı bır heves ıle aldık ama pahalıya maal oldu bana 500 tl tel 80 tl taxı parası 250 tl ekran paraı sımdı o tamırde dıye yenı bır tel aldık500 tl 1330 tl ..anladımkı acele etmemek lazımıs telefon almkta..tekrardan cok teskkurler ettım ardslar ve aralık ayının 16 sında mi 5 plus vs ust model ne ıse 128 ggb yada 64 gb hengı madel varıse hocam nasıl alabılırz elınzde hzır varmdıır kaporamı vercegız yoksa ayın 16 sında elımde bulunur para getır gel almı dersınız nasıl olur bu ıslem veya mi4 sıze verıp atakas vs varmı.. tekrrdan teskrler hepınıe ılgı alak ıcın destek bılgı yonlendrme ıcın

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
maalesef pahalıya yaptırmışsınız. Ekranın da orijinal olmadığına bahse girerim.

İlk bakacağınız şey işçilik iyi mi anlaşılması için:
1) alttaki tuşların ışıkları yanıyor mu, görünür mü?
2) mesafe sensörünü kontrol edin.
3) renk kalitesi.

selimdilli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kelebek
Cihazım
oneplus one
Konular
1
maalesef pahalıya yaptırmışsınız. Ekranın da orijinal olmadığına bahse girerim.

İlk bakacağınız şey işçilik iyi mi anlaşılması için:
1) alttaki tuşların ışıkları yanıyor mu, görünür mü?
2) mesafe sensörünü kontrol edin.
3) renk kalitesi.

Cok sagolun selman hocam bilgiler icin..evet kalibrasyom renk kapali alnda kenrlrda suzme varmi vs baktim hep sadece mesafe sensorune bakmamistim ..nasip diyelim nerede ise 1000 tl ye patladi bana tel toplmda ..nasip tabiiki..teli takas yaptim one plus 64 gb ile..mi 5 e kadar bu sekilde devam ..yine oneplus ve mi 5 icin bilgilerinize danisacagim..kg

Üst Alt