MI 4W DOKUNMATİK VE NAVİGASYON SORUNU VE ROM YARDIMI..!

selimdilli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kelebek
Cihazım
oneplus one
Konular
1
Merhabalar arkadaslar...

MİUİ de yeniyim..bugün ilk tel elimde..normalde oppo oneplus huawei general mobile samsung bu tellerde az cok uzamnımdır..gerçi fastboot komutları nerede ise her telin aynı..

Konuyu dagıtmadan;dün gece mi 4 aldım 3 gb ramli olanı MI 4W Yazıyor model noda..

teli gece alelacele aldım sadece dışına bakıp eve geldıgımde navigasyon yön tusarı yanı 3 ununde calısmadıgını gordum..satıcı arsamda kendım yaparım dıye ustunede dusmedım..bayagı arastırdım ama pek kayda deger bişi yok..lakın ınattır bendekıde bu saate kadar o rom senın bu rom benım derıken..tel ıyıce coktu..suan ne navigasyon tusları calısyor ve tel agırlastı yanı agır bır gec algılama gec ekran gelme agır cekım modu oldu..yanlıslıkla bu mode ıcın sanıp windows 10 da yukledım ..ne ıse global bır versıyon buldum miui nın kararlı yazyordu acıklamada rom ıcın marshmelow olan turden 8.0 ama oda bu agır cekım modunu gıdermedı...

Yuklemeyı mıflash ıle yapyorum yuklemede hata almıyorum tel acılıyr ama agıre cekım gç algılama donma sıkıntıları var...

sizden ricam MI 4W İÇİN MİFLASH ile hangi romu yukleyebılırım..bu navıgasyon tusları derdı nedır..yardımcı olmanız rom adresı var ıse ..

Ve bana ekran ve kapak lazım satacak olan var ise alırım ..yardımlar için şimdiden çok teskkurler..

selimdilli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kelebek
Cihazım
oneplus one
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımcı olacak arkadaş yokmudur_?biraz acelecımıyız bımıyorum ama iştende kaynaklı tel devamlı lazım oluyor...MI 4W İÇİN uygun flash layabilecegım bir rom ricam..

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Yardımcı olacak arkadaş yokmudur_?biraz acelecımıyız bımıyorum ama iştende kaynaklı tel devamlı lazım oluyor...MI 4W İÇİN uygun flash layabilecegım bir rom ricam..

Flood Yapmanıza Gerek Yok Hocam. Sizinle Aynı Cihazı Kullananlar Konuyu Görünce Yazacaklardır ;)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Aşağıdaki Romu, Fastbootan "Flash All" Seçeneğini Seçerek Flaşlayın Hocam.

selimdilli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kelebek
Cihazım
oneplus one
Konular
1
FLOOD İÇN KUSURA BAKMA ..SİTEDE BENİM İLE AYNI CİHAZI KULLANANA RASTLAMADIM MI 4 OLARAK KONU BASLIGI DAHİ YOK..ONDAN KAYNAKLI SORUNUMU HALLEDEMEDM KARDEŞİM...DAHA DOGRUSU 4C 4S 4 NEDİR 4W HANGISIDİR ONUDA COZEMEDIM..4W MODELE HANGI ROMU YUKLEMEM GEREK BUNLR ARASINDAN ANLAMAK MUMKUN OLMADI

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

selimdilli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kelebek
Cihazım
oneplus one
Konular
1
Resmi 6.11.10 Developer Fastboot Romu Hocam. Bunu Yükleyin. Sonra Telefona Gelen Her Haftaki Güncellemeleri Güncelleyici Uygulaması İle Yükleyebilirsiniz ;)

İNDİRMEYE BAŞLADIM ...SONUCU YÜKLEMEDEN SONRA YAZACAGIM...İLGİ VE YARDIM İÇİN TEKRARTEKRLER

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
FLOOD İÇN KUSURA BAKMA ..SİTEDE BENİM İLE AYNI CİHAZI KULLANANA RASTLAMADIM MI 4 OLARAK KONU BASLIGI DAHİ YOK..ONDAN KAYNAKLI SORUNUMU HALLEDEMEDM KARDEŞİM...DAHA DOGRUSU 4C 4S 4 NEDİR 4W HANGISIDİR ONUDA COZEMEDIM..4W MODELE HANGI ROMU YUKLEMEM GEREK BUNLR ARASINDAN ANLAMAK MUMKUN OLMADI

Forumlarda Büyük Harfle Yazmak, Fakrlı Anlamlara Gelir ve Ceza Sebebidir.
Lütfen Dikkat Edelim :)

selimdilli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kelebek
Cihazım
oneplus one
Konular
1
Forumlarda Büyük Harfle Yazmak, Fakrlı Anlamlara Gelir ve Ceza Sebebidir.
Lütfen Dikkat Edelim :)
Kusuruma Bakmayın form bılmeyen biride degilim gerçi ama iş musterı telefon bu dert deriken dikkatim kçtı..hayırlı günler kolay gelsin...yüklemeden sonra izlenimlerimi paylasacagım umarım..

Üst Alt