Yardım Mi 4'e CM 12.1 Romu Kurmak

PlayLoud

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Mi4
Konular
2
Selam arkadaşlar , Mi4 cihazıma Cm12.1 kurmak istiyorum. Forumda araştırdım ama bulamadım. Bunu adım adım ve anlaşılır bir şekilde anlatan bir kaynak varmıdır. Yada kaba taslak neler indirmem yada neler yüklemem gerektiğini adım adım söylesenizde olur.

- Ne gibi riskleri vardır?
- Tekrar stabel Miui V6 ya geri dönebilirmiyiz? Evet ise bu işlem zahmetlimidir?
- imei zarar görürmü?

cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Selam arkadaşlar , Mi4 cihazıma Cm12.1 kurmak istiyorum. Forumda araştırdım ama bulamadım. Bunu adım adım ve anlaşılır bir şekilde anlatan bir kaynak varmıdır. Yada kaba taslak neler indirmem yada neler yüklemem gerektiğini adım adım söylesenizde olur.

- Ne gibi riskleri vardır?
- Tekrar stabel Miui V6 ya geri dönebilirmiyiz? Evet ise bu işlem zahmetlimidir?
- imei zarar görürmü?

cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
Normal şartlarda, TWRP yada CWM Recovery yükler, recovery'e girip Wipe işlemlerini yaptıktan sonra install from zip file ile tüm custom romlar yüklenebilir.
Yedek almak her zaman için yapılması gereken bir adımdır. Efs yedeklerinizi alırsanız herhangi bir sorun meydana geldiği takdirde çözüm kolay olur.
Custom rom yüklemeden önce mutlaka Recovery'den Backup & Restore seçeneği ile Nandroid yedeğinizi almalısınız. Telefonun dahili hafızasına alınacak olan bu yedeği mutlaka bilgisayara da kopyalayıp emniyete almanız gerekir.
Orjinal roma dönüş bazı cihazlarda sıkıntılı olabilmektedir. Orjinal rom yüklemek için kullanılan uygulamalar telefonun orjinalligi kalmadığı için telefonu goremeyebilmektedir. Böyle durumlarda Nandroid yedeğinizi kolayca Recovery'den geri yükleyebilirsiniz.
Tüm rom yüklemelerinde her zaman az da olsa bir risk vardır. Önemli olan cihazınızı daha sonra nasıl ayağa kaldirabileceginizi bilmektir.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt