Yardım mi 4c uyumlu gappps

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
arkadaşlar daha bugun mi 4c aldım. Elimdekinde play store yüklüydü fakat içindeki yazılımı güncelleyince gitti. sık sorulan sorularda uyumlu gapps indirip yüklememi istiyor ama android sürümü 5.1.1 olan telefona hangi gapps yükleyeceğimi seçemedim. üstüne açtığım linkte bir dünya gapps var ne yapmalıyım ?

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dün akşam developer rom un son güncellemesini attım şimdi twrp bootloader açılmıyor neden olabilir acaba?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Son güncelleme ile mi4c bootloader kilitledi xiaomi. Forumda bununla ilgili bir konu var oraya bak istersen

Oyla:

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
bu halde iken gapps nasıl atıcaz buna şimdi ? yolculuk sebebiyle bakamadım forum da bayağı uzun okusan bitmez

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bootloader kilitli iken gapps atamayacaksınız. Daha bilgili olan hocalarım size yardım edecektir. Bende 1 hafta icinde mi4c alacağım. Tavsiye edermisiniz? Bir kullanıcı olarak telefonu değerlendirir + ve - lerini belirtirseniz sevinirim.

Oyla:

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
telefon özellik bakımından çok güzel. okudukların bunda mevcut. edge tap kullanımı için biraz öğrenim gerekiyor. onun dışında bir takılma yada kasılmaya rastlamadım fakat şu yazılım işi için biraz yardım lazım. daha önce root atıp rom atma olaylarını kurcaladım ama şu an bu telefonda temiz bir kaynak bulamadım o sebeple hattım hala eski telefonumda takılı devam ediyorum. 2 gündür bir google play yükleyemedim cihaza. sadece içindeki miui versiyonunu bi kere yükselttim o kadar.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
telefon özellik bakımından çok güzel. okudukların bunda mevcut. edge tap kullanımı için biraz öğrenim gerekiyor. onun dışında bir takılma yada kasılmaya rastlamadım fakat şu yazılım işi için biraz yardım lazım. daha önce root atıp rom atma olaylarını kurcaladım ama şu an bu telefonda temiz bir kaynak bulamadım o sebeple hattım hala eski telefonumda takılı devam ediyorum. 2 gündür bir google play yükleyemedim cihaza. sadece içindeki miui versiyonunu bi kere yükselttim o kadar.
Telefon plastik diyorlar hocam o konuda ne dusunuyorsunuz? Kameraları nasıl.

Oyla:

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
telefon plastik doğrudur ama elinizden düşürmüyorsanız sorun olacağını sanmıyorum. arka plakanın sürtünme katsayısı oldukça yüksek. üstüne plastik bir koruma kılıfı ile sıkıntısız kullanılır. ben 4 yıldır elimden düşürmedim eski telefonumu. bide böyle bir marka alanlar genelde teknik işleri bilirler. olurda birşey bozulursa kendim yapabilecek seviyedeyim. o sebepten ben aldım. ama içinde g4 gibi 1500 tl lik bir telefon donanımı var o da ayrı

Oyla:
Üst Alt