Yardım mi 4c pil konusu

tamirci62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi4
Meslek
Emekli
Konular
4
mİ 4 c var. Usb şarj yeri arızalandı ( bazen temes ediyor bazen etmiyordu) Telefoncuya götürene kadar tamamen şarj bitti.Şimdi telefon kapalı olduğu halde bile şarj etmiyor .Ne yapmak lazım?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Şarj soketi arızalı ise şsrj etmemesi normal soketin değişmesi lazım böyle şarj etmeye çalışırsanız gelen akım dengesiz olscağından daha büyük sorunlsr doğurabilir.

Oyla:

tamirci62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi4
Meslek
Emekli
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefoncuya goturdum şarj soketi fleksi arizalanmis değişmesi gerekiyor muş nerden bulabiliriz

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
buyur hocam. elin yatkınsa sen bile değiştirebilirsin. aliexpresste mi4c charging port diye aratırsan daha ucuzada bulabilirsin.

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
tamirci62 hocam senin telefonun Mi4. Mi4'ün CDMA modeli olduğu içinbilgisayarda o şekilde gözüküyor. Aman yanlış alma da.. :)

Oyla:

tamirci62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi4
Meslek
Emekli
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buyur hocam. elin yatkınsa sen bile değiştirebilirsin. aliexpresste mi4c charging port diye aratırsan daha ucuzada bulabilirsin.

İlginiz için çok teşekkür ediyorum.Bir ara Mi türkiye böyle yedek parçaları çok getiriyordu. Mecburen yurd dışından getirteceğiz

tamirci62 hocam senin telefonun Mi4. Mi4'ün CDMA modeli olduğu içinbilgisayarda o şekilde gözüküyor. Aman yanlış alma da.. :)
telefonun hakkında kısmın da hep senden geldiğinden buyana mi 4 c yazıyor Ben öyle biliyordum. Mi 4c rom mu atılmış acaba

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
İlginiz için çok teşekkür ediyorum.Bir ara Mi türkiye böyle yedek parçaları çok getiriyordu. Mecburen yurd dışından getirteceğiz

telefonun hakkında kısmın da hep senden geldiğinden buyana mi 4 c yazıyor Ben öyle biliyordum. Mi 4c rom mu atılmış acaba
Biliyorum orda da öyle yazdığını. Farklı bir telefonun ROM'u kurulmaz hocam başka tele. ROM kaynaklı olduğunu zannetmiyorum.

Oyla:
Üst Alt