Yardım Mi 4 Sim yuvası ve soket tamiri yapan varmı?

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Merhabalar cihazımın sim yuvasında sim kartı büyütmeye yarayan aparattan takılıyken tamirci sim yuvasını açıp tepsiyi çıkarmak istiyor ve tepsi çıkmayınca da zorlayarak çıkarıyor. Dolayısıyla yuva ve içerisindeki soket hasar görmüş durumda yenisi ile değiştirebilicek eli yatkın bir tamirci tanıyan varmı?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Merhabalar cihazımın sim yuvasında sim kartı büyütmeye yarayan aparattan takılıyken tamirci sim yuvasını açıp tepsiyi çıkarmak istiyor ve tepsi çıkmayınca da zorlayarak çıkarıyor. Dolayısıyla yuva ve içerisindeki soket hasar görmüş durumda yenisi ile değiştirebilicek eli yatkın bir tamirci tanıyan varmı?
Delta serviste 150 TL ye yaptırdım daha sonra yine aynısı oldu 100 tl ye letgo dan anakart buldum onunla değiştirdim. Ayrıca xiaomi teknik servis adı altında bi tamirci var oraya vermiştim bi kere de, kamerasını değiştirip bozuk bi kamera takmıştı bilginiz olsun bilindik bi yerde yaptirin

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Ayrıca, tamire verirken sonradan kötü olacağına, baştan kötü ol ve yani yüzünü kızart ve "Bu işin ehli isen bak, ehli değil isen lütfen telefonuma dokunma" de...

Ya da bu işlerin yapıldığı veya ikinci ellerin satışının yapıldığı yere git ve tanıdık var ise "Bana işinin ehli birisi lazım" diye sorgulat..

Oyla:

kemalwebnet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi4c
Konular
2
parçaları siz alacaktınız, sipariş verdiniz mi?

parçalar gelince getirecektiniz letv x500'ü.
Merhabalar benim telefonuma da şu girmişti pirinçte beklettim herşey normal ama. Simleri ara ara görmüyor. Sim yuvası mi değişmeli yoksa başka sorun olabilir mi?

Oyla:
Üst Alt