Soru Mİ 4 - Miui 10 ile gelen uygulama ve google hatası

EvolvedPowerst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Redmi
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10 8.9.13
Telefon Modeli
Mi 4 Lte
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar miui 10 yüklü cihazımda bir sürü yenilik gördm ve bunların nasıl çalıştıgı kapatıldıgı gibi bilgiler öğrenmek istiyorum.

Mi Al: Dil değişimi falan ayarlıyamadım ve google assistanımın yerini aldı artık değiştiremiyorum.Bunu silme yada kapatma şansımız var mı ve ana menüye basılı tutark eskisi gibi google assistanımı açabilmek istiyorum bunları nasıl yapabilirim?
Miui Lab: Bu uygulama nedir ne işe yarar bilgi verebilir misinz?

Miui 10 ile gelen sistem uygulamalarını nasıl kaldırırım? Örn: mi wallet
Son olarak google play strore yükleyince hata veriyor açılmıyor.
(Couldn't sing in There was a problem communicating with google servers) hatası veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader Kilidi açık mı kapalı mı bilmiyorum.Gerçi ne oldugunuda bilmiyorum :D

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Bu konuyu siz açmışsınız bu linkten indirip güncellemiştim cihazı yüz kilidi vardı ama dil sıkıntısı yüzünden değiştirdm ve şunu yükledim son sürüm olarak
Şuan kullandığım ancak bunda bölge sçimi falan yok stable rom ne romu bu çin rom değil yanlış mıyım?
çok pardon ben sizin custom rom kullandığınızı düşünmemiştim ama custom rom lar çin sürümü baz alınarak yapılıyorsa bölge değiştirme olmaz. Face unlock da eu rom da olabilir ama hiç bakmadım şimdiye kadar. Şuan kullandığınız da çin rom u altyapısı kullanarak yapılmış bir rom yani

Oyla:

EvolvedPowerst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Redmi
Konular
7
çok pardon ben sizin custom rom kullandığınızı düşünmemiştim ama custom rom lar çin sürümü baz alınarak yapılıyorsa bölge değiştirme olmaz. Face unlock da eu rom da olabilir ama hiç bakmadım şimdiye kadar. Şuan kullandığınız da çin rom u altyapısı kullanarak yapılmış bir rom yani
Peki eu romu çıkarmı acaba tr dil uyumlu.Baya hoştu face unluck istiyorum onu :D;)

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Oyla:

EvolvedPowerst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Redmi
Konular
7
şunu bi yükleyin isterseniz tr dil oluyor içinde
Yok işe yaramadı sanırım miui 9 un stabil sürümüne dönüş yapacağım. Daha fazla kurcalamaya gerek yok teşekkürler yardımlarınız için.

Oyla:
Üst Alt