Soru Mİ 4 - Miui 10 ile gelen uygulama ve google hatası

EvolvedPowerst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Redmi
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10 8.9.13
Telefon Modeli
Mi 4 Lte
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar miui 10 yüklü cihazımda bir sürü yenilik gördm ve bunların nasıl çalıştıgı kapatıldıgı gibi bilgiler öğrenmek istiyorum.

Mi Al: Dil değişimi falan ayarlıyamadım ve google assistanımın yerini aldı artık değiştiremiyorum.Bunu silme yada kapatma şansımız var mı ve ana menüye basılı tutark eskisi gibi google assistanımı açabilmek istiyorum bunları nasıl yapabilirim?
Miui Lab: Bu uygulama nedir ne işe yarar bilgi verebilir misinz?

Miui 10 ile gelen sistem uygulamalarını nasıl kaldırırım? Örn: mi wallet
Son olarak google play strore yükleyince hata veriyor açılmıyor.
(Couldn't sing in There was a problem communicating with google servers) hatası veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader Kilidi açık mı kapalı mı bilmiyorum.Gerçi ne oldugunuda bilmiyorum :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi4'te bootloader kilidi yok hocam. Rahat rahat işlem yapabilirsiniz.

Mi AI'yi kapatma lansınız maalesef şu an için yok, ilerleyen güncellemelerle belki kapatma seçeneği eklenebilir.
Miui Lab deneysel özelliklerin test edildiği bir uygulama, kullanmanıza gerek yok.
Mi Wallet gibi sistem uygulamalarını kaldırmak için root yetkisi almanız gerekli.

Son olarak bir de tavsiye vermek istiyorum. Mi4 artık oldukça eski bir cihaz... Gelen güncellemeler Mi3, Mi4 gibi eski cihazlar için iyileştirme getirmeyecektir. Tam aksine cihazınızda yavaşlamalar, hatalar görebilirsiniz. Bir nebze de olsa bu durumun önüne geçebilmek için Sıkça Sorulan Sorular bölümündeki rehberleri kullanarak eski bir MIU sürümüne dönüp o sürümde kalabilirsiniz.

Oyla:

EvolvedPowerst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Redmi
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi4'te bootloader kilidi yok hocam. Rahat rahat işlem yapabilirsiniz.

Mi AI'yi kapatma lansınız maalesef şu an için yok, ilerleyen güncellemelerle belki kapatma seçeneği eklenebilir.
Miui Lab deneysel özelliklerin test edildiği bir uygulama, kullanmanıza gerek yok.
Mi Wallet gibi sistem uygulamalarını kaldırmak için root yetkisi almanız gerekli.

Son olarak bir de tavsiye vermek istiyorum. Mi4 artık oldukça eski bir cihaz... Gelen güncellemeler Mi3, Mi4 gibi eski cihazlar için iyileştirme getirmeyecektir. Tam aksine cihazınızda yavaşlamalar, hatalar görebilirsiniz. Bir nebze de olsa bu durumun önüne geçebilmek için Sıkça Sorulan Sorular bölümündeki rehberleri kullanarak eski bir MIU sürümüne dönüp o sürümde kalabilirsiniz.
Son bir sorum olacak miui 10 ile gelen yüz kilidi vardı.Onun uygulaması gibi bir şey var mı?

Oyla:

EvolvedPowerst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Redmi
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölge değiştirmeyle geldiğini öğrendim ama bu sefer bölge değiştirme ayarı yok telefonda

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
mi4 te yüz kilidi yok. Şuan sizde yüklü olan çin sürümünde de bölge değiştirme yok

Oyla:

EvolvedPowerst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Redmi
Konular
7
Oyla: